Veimerkeringsutstyr Veimerkeringsutstyr

Veimerkeringsutstyr

Time:2024-2-17 Author:høytrykksvasker

Oversikt

Vannstråleommerkingg for fjerning av fortau eller veikaring, UHP vannstråling fungerer raskere og grundigere uten støv eller fortauskader.
Veimerker er designet på lang sikt, men noen ganger må de fjernes. Når en trafikksituasjon endres eller en parkering blir redesignet. Spesielle verktøy og teknikker gjør det mulig å fjerne striper og fortau markeringer effektivt.

Å fjerne eksisterende vegstriping eller fortau markeringer er en virkelig vanskelighetsgrad. Merknadene må fjernes effektivt uten å forårsake skade på veibanen. Noen ganger er merkingen enda vanskeligere enn den underliggende asfalten. Dessuten er materialene som brukes i asfalt veldig porøse, slik at vegmaling kan trenge gjennom overflatesporene. Årsak nok til å få riktig utstyr til fjerning av vegmaling.
Marked og rullebanemarkeringer må fjernes og males regelmessig, og rullebaner står overfor det ekstra problemet med oppbygging av gummi hver gang et fly lander. Å slipe den bort kan skade fortauet, og sandblåsing genererer mye støv.

Fordeler med vannblåsing av fjerning av fjerning av fjerning

Fjerner markeringer, belegg og rullebane gummi helt
Ingen slipemidler for å skade betong eller asfalt
Sparer tid og arbeidskraft
Skaper et sterkere bånd for maling
Eliminerer støv og rusk med vakuumsystem
Renser dypt inn i rullebanespor

Fullstendig fjerning av alle former for holdbare trafikkmarkeringer fra alle overflater har aldri vært like rask, ren og kostnadseffektiv. Og kanskje best av alt, veldig lite eller ingen forvirrende merke som er igjen, ingen oppblomstring, og ingen sekundær opprydding eller tørking er nødvendig.
Termoplastisk, vannbårne maling, epoksy -maling, gummiert maling og permanent folie støttet eller vaffelbånd har ikke en sjanse mot 40.600 psi (2800 bar)

Veimerkeringsutstyr

Hva trenger å vite om fjerning av fjerning av fjerning av veier?

Et essensielt krav til vegmarkeringer er at de er svært holdbare. Dette kan imidlertid gi et problem når tiden kommer til å fjerne dem. Det er forskjellige årsaker til fjerning av vegmarkering, fra generell slitasje og tåre til endringer i utformingen av veier eller til og med feil utforming i den opprinnelige forekomsten. Uansett årsak til fjerning er det en krevende oppgave da termoplastisk maling brukes til å påføre veikarmer og ikke kan vaskes bort.

Det er to måter å fjerne vegmarkeringen

Den ene er gjennom operatøren bruker rengjøringsverktøyene med høy trykk som er kontrollert av påveven, og der stedet trenger å fjerne, bruker du det høyt trykkpanel for å rengjøre.
Vennligst sjekk videoen på YouTube:

Anther er komplett automatisk modell, en operatør kjører lastebilen som inkluderer hele veien med fjerning av fjerning av fjerning, som ultra høytrykksvann sprengningsmaskin, vaksumsamlingssystem, ultra høytrykksvannstrålepanel med 14 stykker åpninger.

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!