Vaskemaskin med høyt trykk Vaskemaskin med høyt trykk

Vaskemaskin med høyt trykk

Time:2024-1-22 Author:høytrykksvasker

Oversikt

Ultra høytrykksvaskemaskin er et effektivt utstyr for fjerning av rust og maling.
Vannstrålemaskin har en vannlagringstank og slangefestinger som vil sprenge vann på overflaten av rusten eller den gamle malingen omtrent opptil 40000 psi.
En profesjonell entreprenør vil bruke spesialitets roterende dyser som vil variere avhengig av typen maling og rust. Rotative dyser kan omdirigere sprayen av høytrykksvannet for å fjerne rusten og malingen enkelt.
Watex tilbyr et rengjøringssystem for alle applikasjoner. Høytrykkspumper kan kombineres med matchende tilbehør og koordineres til malingsunderlaget. Ved bruk av høytrykkspistoler, overflatens rengjøringsmidler og ekstra slipemidler.

Vann- sandblåsende malingsfjerning kontra vannstråle rust fjerning fra skip

Med sandblåsingsprosessen tilsettes et slipemiddel til høytrykksvannet, for å muliggjøre effektiv maling og rustfjerning fra metalliske overflater.
Bekymring av støvforurensninger betyr at ren sandblåsing er forbudt i mange land, eller bare tillatt under strenge forhold
Omvendt sammenlignet med rene vannstråler, er et betydelig lavere trykk nødvendig for et sammenlignbart resultat.

Vaskemaskin med høyt trykk

Fjerning av lag og fjerning av malings fra malte metalltak med vaskemaskin med høyt trykk

Malte metalltak er utsatt for forskjellige påvirkninger fra været: strekker seg fra sykling med høy temperatur og oppbygging av varme.
Gjennom påvirkning av ultrafiolett stråling og skitt, til mekaniske påvirkninger som haglormer.
Alle disse påvirkningene fører til at forvitring av malingsbelegget over tid fører til at det blir skjørt og porøst. Slik at det nye belegget fester seg sikkert, må den gamle malingen fjernes fullstendig.
Først da garanterer malingsprodusentene stabiliteten til produktene sine i opptil 20 år.
I årevis har det implementert fjerning av belegg uten rester. Tidligere ble dette implementert med hardt arbeid ved bruk av vinkelkverner, og var assosiert med enorm støy og støvforurensning.

Vaskemaskin med høyt trykk for å male avlukker i bilindustrien

I å male avlukker, bilindustrien, oppstår såkalt overspray under maleriprosessen.
Gjenværende sprøyting består av malingen som ikke holder seg til arbeidsstykket og lekker ut i miljøet som en spray.
Luften som er forurenset med disse malingsdråpene, blir dirigert via ventilasjonssystemer til rengjøringsenheter, for eksempel vannspray -separatorer.
Disse eksosluftsystemene har ofte et stort overflateareal og er dekket med rister satt i bakken av maleriets avlukker.
En stor prosentandel av denne oversprayen samles på disse risene, og i kanalene som fører fra dem. Dette systemet må rengjøres ofte, og i tilfelle omfattende bruk, til og med daglig.


Watex stempelpumper og komplette rengjøringssystemer med høyt trykk brukes, som malingsrestene fjernes pålitelig. Videre tilbyr våre høytrykkspistoler en ergonomisk strukturering som muliggjør trygt og tretthetsfritt arbeid.

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!