Varmevekslere høyt trykk vannstråling Varmevekslere høyt trykk vannstråling

Varmevekslere høyt trykk vannstråling

Time:2024-2-5 Author:høytrykksvasker

Indudstral varmevekslerrengjøring med kun vann med høyt trykk: sikker og effektivitet. Heat -vekslere Høyt trykk Vannstrålingssystem kan oppfylle begge kravene.
Rene overflater og uhindret materialstrøm er imidlertid grunnlaget for effektive produksjonsprosesser, som er nødvendige for konstant produksjon

Høytrykksvannstråle varmevekslere effektivitet

Varmevekslere med ultrahøytrykksrengjøringsprosesseffektivitet kan økes og på samme måte mye energi som spares ved regelmessig og restfri rengjøring av varmevekslere.
Tekniske krav og lokale forhold kan variere veldig og skal tas konsekvent med hensyn til der allerede i planleggingen av rengjøringen:
Veldig store totale overflater med til tider komplisert geometrisk struktur. U-formede rør eller småborede rør med bare 12 mm diameter.
Bredt spekter av forekomster med ofte veldig harde dekklag.
I noen tilfeller er intern og ekstern rengjøring nødvendig
Rengjøringsoppgaven må fullføres så raskt som mulig, slik at produksjonen kan startes på nytt umiddelbart

Hver rengjøringsmetode har sine systemiske fordeler og ulemper.
Høytrykksvannstråle for intern og ekstern rengjøring samt for veldig forskjellige overflater, medier og belegg.
Til sammenligning har andre rengjøringsmetoder delvis betydelige ulemper når det gjelder anvendbarhet, rengjøringsresultater og kostnader.

Sammenligning med andre rengjøringsmetoder

Kjemisk vasking i syrebad er veldig komplisert og krever enorme bad.
Ultralydrengjøring tar tid og er ikke effektiv til å nå innrykk.
Sandblåsing er slitende og innebærer høye materiale og avhendingskostnader. Mekanisk boring er komplisert og bare egnet for rette rør.

Varmevekslere brukes ikke bare til kjemiske og termiske prosesser – men også for omvendt påføring, klimaanlegg.
På grunn av at varmevekslerne er en så stor del av mange virksomheters drift, er det viktig å holde dem rene
Nylig ba en av våre kunder Watex om å rense noen rester som hadde bygget seg opp i deres utveksler.
Hastigheten og effektiviteten ble oppnådd å holde i tråd med Watexs automatiseringsfilosofi ved bruk av en enkelt lansrørrens, noe som gir utmerkede rengjøringsresultater på grunn av konsekvent hastighet og rengjøring foran og bak.
Dette er også veldig viktig for operatørens sikkerhet, da det ikke bare gir utmerket tilbake forebygging av høytrykksslangen på grunn av at slangen er inneholdt i friksjonsblokker, det satte mindre tretthet på at operatøren må arbeide slangen manuelt i og ut av hvert rør.
Enkeltlansens renser er lett og er drevet med luft at operatøren kan kontrollere hastigheten hvor raskt den går inn og ut av røret.
Alle våre teknikere og operatører er opplært til høyeste standarder, og erfarne i petrokjemiske og produksjonsindustrier.
Ultra -høytrykksenheten ble operert ved bruk av en elektronisk stoppstart, noe som betyr at operatøren har full kontroll over når maskintrykket er aktivert. Denne fjernkontrollen har også en ekstern e-stop som en sikkerhetsfunksjon i tillegg.

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!