Vannutvalgssystem Vannutvalgssystem

Vannutvalgssystem

Time:2024-1-14 Author:høytrykksvasker

Oversikt

Vannutvalgssystem renser består av triplex stempelpumpe med høyt trykk som genererer høyt trykk, som brukes til å fjerne mugg, skitt, støv, gjørme og skitt fra forskjellige gjenstander som kjøretøy, bygninger, betongveisflater.
Enten mild behandling eller kraftig rengjøring – Waterjet Cleaner tilbyr den perfekte løsningen for hver rengjøringsoppgave. Der det tidligere er skitt dominert, er det nå ikke annet enn renslighet.
Watex tilfører verdi til miljøet ditt og gir tilbake verdi: gammel blir ny, blir shabby elegant.
Lidenskapelig prosjektering, kravene til høyeste kvalitet og tiår med erfaring i utviklingen av innovative rengjøringsmidler med høyt trykk gjør dette mulig.

Vannstråling er ekstremt nyttige verktøy, og fjerner gjenstridig skitt og skitt, både i industrielle og hjemlige miljøer.

Hvordan fungerer vannmaskinen?

Vannutvalgssystem

Vannstrålemaskin fungerer på lignende måte bortsett fra at vannet blir presset gjennom en pumpe for å øke strømmen.
Vannstråle rengjøringsmaskin er normalt koblet til en vannforsyning, og vannet passerer gjennom en pumpe som skal utviseres ved trykk gjennom en rengjøringslans.
Rengjøringslansen har en trigger som styrer vannstrømmen og gjør at operatøren kan rette jet.
Alle fabrikasjoner er vannstråle sprengt eller pulverlakkert av høy kvalitet belagt for en holdbar finish. For offshore -applikasjoner er fullt sertifisert og containere er tilgjengelige med malingsfinish til kundespesifikasjon.

Maks enkel design for vannstråle

Hver vannstrengsemaskin er robust, enkel å betjene og vedlikeholde og designet for lang levetid. Enkle kontrollpaneler brukes i hele produktområdet og unngår behovet for PLS -systemer, noe som sikrer påliteligheten.
Vannfiltre med høy kapasitet og sugelinjeinnredning i rustfritt stål brukes som standard og boostpumper montert for høyere trykkapplikasjoner.
Avstengningsbrytere er montert der det er nødvendig for å overvåke forskjellige pumpe- og prime -moverfunksjoner.
Vannstråle er den mest effektive måten å rengjøre utendørs og er ekstremt enkel: Koble enheten til vannforsynings- og strømuttaket, slå på springen.
Med matchende spesialtilbehør blir enhetene forvandlet til ekte allroundere: enten for uteplass eller terrassebord, rydder rennesteinen eller til og med spenner søppelkassene, er applikasjonsmulighetene praktisk talt ubegrenset.
Trykket er alltid størst ved dysen, og avstanden til dysen til overflaten som blir rengjort, bør justeres i samsvar med å få det perfekte rengjøringsresultatet. Våre praktiske eksempler viser hvordan du kan oppnå de beste resultatene med trykkvaskeren din.

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!