Vannstråling brukes til olje- og gassindustri Vannstråling brukes til olje- og gassindustri

Vannstråling brukes til olje- og gassindustri

Time:2024-1-27 Author:høytrykksvasker

Oversikt

Vannstråling brukes til olje- og gassindustri. Høyt trykkvannsblåsing leverer i gjennomsnitt minst 1000 bar (15000 psi) med omtrentlig vannvolum på 300L/min per minutt og har lenge vært en pålitelig metode for rengjøring av oljeindustrien.
På grunn av størrelsen og materialene som kan dannes i produksjonsprosessen, kan Watex vannstrålemaskin brukes til en bred sannhet av applikasjoner som rengjøring, de-belegg, rustfjerning sammen med rengjøring av rør og bunt.
Høyt trykkblåsing gir et enda kraftigere verktøy å bære på de mest utfordrende rengjøringsprosjektene dine.
Det bredeste utvalget av metoder og enheter har blitt brukt til nå for disse – som krever betydelige investeringer og logistikk.
Vannstrålemetode vinner økende popularitet som den eneste prosessen for å oppfylle alle disse oppgavene ved hjelp av en enkelt teknologi.

Pålitelig høytrykksvannstråle under ekstrautkonkurranse

Vannstråleenhet sammen med et komplett utvalg av enheter og verktøy som er spesielt utviklet for det høyeste trykk, er tilgjengelige for denne prosessen.
Det bredeste utvalget av metoder og enheter har blitt brukt til nå for disse – som krever betydelige investeringer og logistikk.
Vann som brukes som jetting og skjæringsmidler er uutbyggbart, både når det gjelder sikkerhet og økologi.

Overflatebehandling og rengjøring av deler

Effektivt deler og overflatens rengjøring med ultra høye presenterende vannstrålingssystem.
Mye forskjellige overflater og materialer må rengjøres regelmessig slik at kontinuerlige prosesser og sikkerhet sikres under drift.
Overflater og materialer i industrielle proccesser må regelmessig rengjøres til garantiegenskaper og arbeidssikkerhet. Watex tilbyr forskjellige ultrahøytrykk vannjettløsninger for rengjøring av overflater

Sil og filter rengjøring med vannstråling

Den funksjonelle evnen til silere og filtre avhenger i det vesentlige av tilstanden til overflatene deres. De må derfor stadig rengjøres.
I nesten alle sektorer av industri kommer meshs og filtre, samt kurver, brett og garn i bruk. Evnen til disse viktige prosessuelle komponentene til å fungere avhenger vesentlig av overflatenes tilstand. Følgelig må meshs og filtre rengjøres regelmessig.

Rengjøring av varmeveksler

Sta forekomster dannes ofte i varmevekslere. Rene overflater er grunnlaget her for effektive produksjonsprosesser.
Varmevekslere fører ofte til en oppbygging av gjenstridige avsetninger, som kan herde og redusere strømmen og deretter blokkere apparatet.
Rengjøringsflater og uhindret materialstrøm er imidlertid grunnlaget for effektive produksjonsprosesser, som er nødvendige for konstante produksjonstemperaturer.

Tankrengjøring

Rask og grundig rengjøring av tanks er nødvendig for å forstyrre produksjonsprosessen så lite som mulig.
Watex tankvask oppfyller denne oppgaven raskt, trygt og pålitelig. Den eksterne rengjøringen av tanks skjer først og fremst for å unngå korrosjon eller av visuelle årsaker.
For å unngå å avvise produksjonsprosessen så lite som mulig, er en rask og grundig rengjøring av lagringstanker avgjørende.

Rørstråling med høyt trykkvann

ør har viktige funksjoner overalt i bransjen. For å oppfylle disse funksjonene, må deres strømningskontinuitet sikres.
For at rør skal oppfylle sine viktige funksjoner, må innskudd fjernes og blokkeringer må løses.
Rør er venene til alle fasiliteter i hver bransjesektor: fra rør med 15 mm intern bredde til store rørledninger, for væsker, faste materialer eller gasser, med vakuum, overtrykk eller i en konstant strøm.

Vannstråling brukes til olje- og gassindustri

Rengjøring og vedlikehold utenfor land

Offshore -arbeidstilstanden er ekstrem og utfordrende. Det ytre miljøet på høye hav utgjør utfordringer for både mennesker og materialer.
Komplekse teknologier er installert smaleste plass.
Watex ultrahøytrykksløsninger er laget for disse forholdene.
Watex har utviklet en rekke systemer som gjør bruken av teknikken veldig annerledes enn bransjens norm.

Watex har designet, utviklet og brukt sprengning av høyt trykk for å løse noen av bransjens mest uvanlige og vanskelige rengjøringsutfordringer. Nå olje- og gassindustrien ved å bruke vannstrålemaskin veldig populær. Det er mange fordeler.

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!