Vannstråleutstyr med høyt trykk Vannstråleutstyr med høyt trykk

Vannstråleutstyr med høyt trykk

Time:2024-1-26 Author:høytrykksvasker

Oversikt

Høyt effektivt Vannstråleutstyr med høyt trykk gjennom ultra høyt trykk Rent vannstråling kan oppnå mange industrier rengjøring for forskjellige materialer. Det er den effektive, miljøvennlige og milde høytrykksvannsjetprosessen brukes til å rengjøre eller fjerne rester.
Vasketeknikken bruker vann og høyt trykk for bruksområder som avvaring, containerrengjøring eller betongoppussing.
Overflaterengjøring for eksempel fjerning av vegmerkering .og Fjerning av flyplassgummi for å forbedre friksjonen for når flyselskapet berører bakken.

Vannstråleutstyr med høyt trykk

Bruksområder av vannstråleutstyret

Det er knapt noen grenser for mulig bruk av vannstrengingsutstyr.
Vannblåsing kan brukes til trykkvask på gater, fortau som markerer fjerning eller på vegger for degumming.
Fjerning av tyggegummi, fjerning av graffiti, renovering av fasade, restaurering av historiske bygninger. Eller fjerning av veier, gummi av fjerning av rullebanen på flyplassen.
Rustfjerningen, maling av stripping og avkalking av arbeidsstykker av forskjellige slag er mulig. Med et ord kan mye industri oppnås ved Watex Water Jet -rengjøringsutstyr.

Ytterligere påføring av vannstrengingsmaskin

Ytterligere påføringsområder er rengjøring av tankvogn.
Rengjøring av konstruksjonsmaskiner som sementstråling eller sprengning av betong. Trykket vil for det meste ta over 1380 bar. Og strømningshastigheten vil ta over 100 l/m. Da kan oppnå det perfekte rengjøringsresultatet.
Kloakkrensing. Watex produserer alltid lavtrykksmaskin med omtrent 200 bar, men med strømningshastigheten mer enn 400L/min for stor kloakkstråling. Vi kaller alltid at dette er kloakkstrålemaskinen eller kloakkstråpen.
Noen viktige bransjer som er avhengige av rengjøringsprosessen inkluderer metallindustrien. Det avhenger bare av den ultra høye trykkmaskinen for defosforisering og deburring i støpe metalldelene.
Den mest industrien som håndverk handler, kommuner, verft. Trenger også vannstråle rengjøringsmaskinen for gammel malingsfjerning og lage det nye maleriet.
Ultra høytrykksvannstråle rengjøringsutstyr brukes også mye i oljen. Og gassindustrien for å fjerne avsetningen av oljetanken og avgi den gamle malingen. Høyt trykkrenser som også brukes i skogbruket til brannslokking og luftfartsindustri.

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!