Vannstråleutstyr Vannstråleutstyr

Vannstråleutstyr

Time:2024-1-10 Author:høytrykksvasker

Oversikt

Vannstråleutstyr har eksistert i mange år for en rekke rengjøringsapplikasjoner. Bruken av vann med høyt trykk for rengjøring stammer fra gruvedrift og chekmisk eller oljeindustri. I dag vil vannjet sprengningsutstyr hovedsakelig brukt til rengjøring av alle bransjene.

Oljegassindustri med vannstråleutstyr

Vannstråleutstyr brukes til olje og gass og kjemisk industri for å rengjøre organiske og uorganiske stoffer fra brønn eller overflate. Waterjet -sprengningsteknikker brukes ofte til å rengjøre metalloverflater for å gjøre dem klare til maleri, og det brukes også veldig effektivt til å fjerne lag med maling mens du forlater laget under uberørt og kan til og med brukes grov en overflate for å gjøre belegg til å feste seg mer vellykket.

Tapp rengjøring med sprengningsutstyr for vannstråle

Avløpsrensing Bruk et vannrensesystem med høyt trykk for å sprenge blokkeringen gjennom avløpet.
For å rengjøre innkjørsler bruker Watex en lavere trykkvannstrål for å ta av overflateskitt og eksponere den rene overflaten under.
Det er det ultrahøye trykket som gjør vannet til en så effektiv rengjøringsløsning. For rengjøring av industri er det vanligvis mellom 10000 og 40600 psi eller 2800 bar.

Fordeler med sprengning av vannstråler

Det er mange fordeler med rengjøring av vannstråle. For intans er det mindre påtrengende som igjen er mer kostnadseffektivt.
Det sparer oss ofte fra å måtte grave opp røret som fungerer. For det andre er det bedre for miljøet, da det bare er vann under høyt trykk, så vi trenger ikke å kaste en haug med kjemikalier ned kloakken som til slutt må havne et sted.
For det meste anbefaler vannblåsing regelmessig rengjøring av avløp for å forhindre blokkeringer i fremtiden. Noen klienter av oss kjøpte maskinen vår tilbyr vedlikeholdskontrakter til kommersielle og private kunder.

https://www.youtube.com/watch?v=Y3CSelxbL5s

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!