Vannstrålesystem Vannstrålesystem

Vannstrålesystem

Time:2024-2-4 Author:høytrykksvasker

Oversikt

Vannstrålesystem er bruken av høyhastighetsstrømmer av høytrykksvann for å skjære gjennom nesten alle faste materialer og også rengjøre forskjellige overflater.
I vannstråle med høyt trykk blir høytrykksvann tvunget til å passere gjennom det lille hullet eller åpningen av jet dysen, der begrensningen av den lille åpningen resulterer i en høytrykksvannstrøm.
Vannstrang med høyt trykk kan bare være rent vann eller vann med slipemidler, rengjøringskjemikalier eller andre tilsetningsstoffer ved et driftstrykk på mellom 10.000 til 41.600 psi fra et system som inkluderer en motor, pumpe, vannlagringstankslange, spesialisert dyse og annet tilbehør. Begrepene vannstrålesystem

Uansett hvilken industri du er i, er vannstråle med høyt trykk eller sprengning av høyt trykk en effektiv, kostnadseffektiv og miljøvennlig del av ethvert industrianlegg eller rengjøringsverktøy for industrielt utstyr.
Den har mange bruksområder, inkludert overflateforberedelse og rengjøring, rengjøring av rør og tank, stier og fjerning av veier som markerer fjerning av betong i soner uten brann, og skala, gammel maling og rustfjerning og Barnacle.

Hvordan fungerer vannstrålingssystem?

Vannstrang med høyt trykk er avhengig av spesialisert utstyr – som er kjent som vannboller – for å generere sterkt trykksjer av vann.
Enhetene består av følgende komponenter: en kraftig slange, en dyse, en vanntank, en pumpe og en motor.
Utformingen av dysen er viktig for prosessen. Den har bittesmå åpninger som peker frem og bakover. Når vann skyves gjennom dem av pumpen, driver slangen og dysenheten gjennom avløp eller kloakklinje
Og bryter opp og skyller ut alt skitt og rusk samlet seg inni det. Ulike typer dyser brukes til å håndtere forskjellige typer ansamlinger og hindringer, for eksempel skitt- eller trerøtter.
På grunn av kraften til høytrykksutstyret, er det viktig å ha en utdannet profesjonell til å betjene det. Ellers er det en forhøyet risiko for å skade rørsystemet. Trinnene i en typisk vannstråleoperasjon er som følger:

Vannstrålesystem

Fordelene med vannstrålingssystem

Sammenlignet med andre avløp og kloakkrenseløsninger, tilbyr vannstråling en rekke fordeler, inkludert følgende:
Grundighet og effektivitet: Høytrykksstråling fjerner fett, skitt, slam og andre faste stoffer og rester som er nesten umulige å takle med mindre kraftige metoder.
Kostnadseffektivitet: Vannstråling er så grundig at du ikke trenger flere, ofte dyre, kjemiske behandlinger for den samme tette.
Miljøvennlighet: Vannstråling krever vanligvis bare vann for å oppnå de ønskede resultatene.
Allsidighet: Teknikere fra vannstråle kan velge spesifikke verktøy og teknikker for blokkering, noe som gjør tjenesten nyttig for rutinemessige rengjøringer.
Egnethet for forebyggende vedlikehold: Tett kan forårsake nedetid eller utstyrssvikt for mange bedrifter. Planlagt vannstråling kan forhindre at disse problemene oppstår til en relativt lav pris.
Vannblåsingssystem for kloakkrensing applikasjoner

Vannstråling er ideell for rengjøring av avløp og kloakklinjer med alvorlige og gjenstridige blokkeringer, for eksempel betong eller røtter. Disse hindringene kan føre til sikkerhetskopiering og overløp, som begge kan forårsake skade på anlegg og utstyr.
Vannstråleutstyr er kraftig nok til å bryte opp og skylle ut disse materialene fra linjen.
I tillegg til å fjerne hindringer som betong og røtter fra avløps- og kloakklinjer, brukes også vannstråling for følgende applikasjoner:
Rørfanging
Pipe Descaling
Rørholor/tining
Generell rengjøring av rør
Watex har tilgang til de største høye og ultrahøyt trykkvannsrensere som er tilgjengelige i europeiske land og noen land nær havet for verftet, alt i hestekrefter fra 70 til 2000 hk.
Vi bruker også avanserte rengjøringsvedlegg, inkludert spinnedyser, roterende rengjøring av høytrykksrør, rengjøring av tank, gulvrensere og automatiske interne og eksterne vekslerrensere.

Som en del av vår forpliktelse til å tilby vannstrålingstjenester av høy kvalitet som er trygge, effektive og effektive, med null eller minimale miljøeffekter.
Vi sikrer at teamet vårt er høyt trent og erfaren, med omfattende kunnskap om vann med høyt trykk som sprenger over en rekke bransjer, store og små.

https://www.youtube.com/watch?v=Y3CSelxbL5s

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!