Hva er vannstråpen? Hva er vannstråpen?

Hva er vannstråpen?

Time:2024-1-27 Author:høytrykksvasker

oversikt

Vannstråler er en høytrykksslange som brukes til å rengjøre tilstoppede avløpslinjer, det er en moderne og ekstremt effektiv avløpsteknikk for avløp og kloakklinje.
Innersiden av alle slags rør kan rengjøres grundig rent for oppbygging og blokkeringer, med ruskene skylles bort med et stort volum vann.
Ved siden av vannkraften av vann sprayet ved flere tusen psi, avhenger vellykket avløp .og vannstråler avhenger av datastøttede designet presisjonsmaskinerte dyser som leverer vannet til størst effekt.
Dreneringsjettmaskin er ideell for situasjoner der det er betydelig og omfattende å bygge opp på interiøret i rørleggerarbeid.
Enten blokkeringen er typisk fett og olje, mer uvanlig bakterieoppbygging. Eller den lokalt problematiske akkumulering av mineralforekomster fra hardt vann- kloakkstråling skyller fullstendig interiøret i rør.

Hva er vannstråpen?

Hvordan fungerer en vannstråler?

Rørblokkeringer er enkle problemer. Noen ganger er problemet bygget opp over tid når rusk holder seg til rørveggene. Knevrer gradvis den frie passasjen, og andre ganger blokkerer noe stort nok nesten all plass på en gang.
Når en blokkering som dette skjer, vil du prøve kloakkslang først – en hjul av en lang kabel som vrikker seg gjennom røret. Mens Snaking er et flott rørleggerverktøy, åpner det bare linjen. Kloakkstråler både åpner og renser linjen, og gir deg lengre varige og bedre resultater.
Hvis du noen gang har sett en vannstråler i aksjon, vet du hvor kraftig rengjøring med trykkvann er. Tøm jetter har en lang slange med en dyse som slipper ut 3 supertrykkede vannstrømmer gjennom rørene dine.
Når du løper slangen gjennom rørene dine, sprenger den kraftige vannstråpen veggene i røret med utrolig kraft, bryter den ned og lar de små bitene forsvinne på egen hånd. Disse kraftige bekkene er det som gjør at clearingblokkeringene med en kloakkstråler så enkelt.

Hvilken type vann sprengningsmaskin som vannstråler?

Vannstråler er egentlig en høytrykkspumpe og en lang slange med riktig dysedesign. Husk imidlertid at profesjonelle kloakkbaner er utstyrt med utrolig kraftige høytrykkspumper.
I de fleste tilfeller er trykkvaskere ingen kamp for dem-en stor, trailermontert kloakkstråler kan betjenes av en trykkpumpe som fungerer med opptil 300L per minutt.
Vaskemaskin med høyt trykk er definitivt mye svakere for rengjøring av avløp. Men det betyr ikke at du ikke kan bruke den til å fjerne mindre hindringer og regelmessig vedlikehold av rørledningene.
Men siden du fremdeles trenger mye trykk og en sterk vannstrøm, bare for liten kloakkrensing og ikke passer for jobben. Bare en stor strømningshastighet med trykket rundt 300L/min for stor kloakkrensing

Slange- og dysefestinger

Slangen og dysene er det som gjør at et høytrykksvaskesjåler trenger.
En avløpsstråle -slange er vanligvis veldig lang, slik at den kan nå langt ned i røret. Disse slangene er vanligvis veldig lette, fleksible, motstår slitasje godt og har en tendens til å være glatte også.
Slangene kan vanligvis håndtere maksimalt 10000 eller 20000 psi. Slangen trekkes av utformingen av dysen og vannets jetfly som strømmer ut av den.
Det er forskjellige typer vannstråler som er tilgjengelige på markedet, og hovedforskjellen mellom dem er vinkelen på de bakovervendte jethullene.

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!