Vannstrålepumpe Vannstrålepumpe

Vannstrålepumpe

Time:2024-1-18 Author:høytrykksvasker

Vannstrålepumpe brukes til å rengjøre eller fjerne rester. Dette systemet bruker vann og høyt trykk for applikasjoner som avvarnering, containerrengjøring eller oppussing av betong.
Vannstråle, ofte kjent som vannstråling, er det veldig vellykket på grunn av den kraftige sprengningseffekten. I de fleste tilfeller, på grunn av effektiviteten, vil vannstrålesystem bare kreve en operatør for en gitt applikasjon.

Vannstrålepumpe

To viktige faktorer påvirker Vannstrålepumpe

Det er to faktorer effekt rengjøreffekten. En hvis trykkanlegg er strømningshastighetsroller i effektivt vann med høyt trykk, og bruksområder reagerer annerledes på hver variabel.
Vanligvis reagerer herdede avsetninger bedre på et mer høyere trykk med lite lavere strømningshastighet og mykere materialer fjernes best med høyere strømmer, men lavere trykk.
Hver applikasjon er imidlertid unik, og vi kan hjelpe deg med å bestemme hvilken kombinasjon av trykk og flyt som fungerer best for rengjøringskrav.
Rengjøring av vannstråler med høyt trykk er metoden, som en UHP -pumpe brukes til å fjerne gammel maling, rust, gummi, kjemikalier. Og annen tung oppbygging uten å forårsake skade på overflaten under den.
På grunn av sin sterke vannspray kan brukeren holde en sikker avstand fra overflaten som blir rengjort. En av de største forskjellene mellom UHP vannstrengning. Og andre slipemidler er muligheten til å inneholde, fange opp, filtrere og gjenbruke vannet. Dette eliminerer avløpsvann og forurensninger etter rengjøringen.
Ekstremt hydro -sprengningsmaskin brukes til skjæring av hardt materiale. Hvis kravet ditt er produksjonsmaskin med høyt volum, er det du trenger kraftig vannpumpe.
På grunn av fjerning og rengjøringskraft. Disse høytrykksvannspumpen for seg selv etter en veldig kort periode.
Rengjøringsmaskin med høyt trykk er ideell for spesialiserte tjenesteleverandører, byggefirmaer, renoverere og for industri.
Høytrykks hydro -jet -maskin består av bar pumpe. Elektrisk motor og startpakke, trykkreguleringsventil, sikkerhetsventil og trykkmåler.
Tilbehør inkluderer høytrykksslange, leveringsslange, fotventil, dyser, stiv lans og fleksibel lans.

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!