Vannstråleenhet Vannstråleenhet

Vannstråleenhet

Time:2024-1-15 Author:høytrykksvasker

Hva er vannstråleenhet?
Uansett hvilken tung industri du er i, er vannstråleenhet med høyt trykk en effektiv, kostnadseffektiv og miljøvennlig del av ethvert industrianlegg eller industrielt utstyrsrengjøringsverktøysett.
Den har mange bruksområder, inkludert overflate for beredelse og rengjøring, rengjøring av rør og tank, stier og veimerkering av fjerningskonkreter i ikke-brannsoner, og skala, maling og rustfjerning.
Med beste rasepumper, tilbehør og robotteknikker for tilveiebringelse av alle behov for ultra høytrykksvannstråleenhet.
Watex har tilgang til den største høye og ultrahøyt trykkrensere, alt i hestekrefter fra 800 til 980 hk.
Vi bruker også topp moderne rengjøringsvedlegg, inkludert spinnende dyser, roterende rengjøring av flere jet-rørsvarer. Tankrengjøringshoder, gulvrensere og automatiske interne og eksterne vekslerrensere.

Vannstråleenhet

Høytrykksvannstråleenhet for varmeveksler og rengjøring av rørledninger i kjemisk anlegg

Som en del av vårt engasjement for å tilby vannstrålingssystem av høy kvalitet. Som er trygge, effektive og effektive, med null eller minimale miljøeffekter.
Vi sikrer at enheten vår er høyt testet og god utførelse. Med omfattende kunnskap innen hydro -jetting på tvers av en rekke bransjer, store og små.
Fleksibelt hydro -jettingssystem designet for rengjøringsrør. Varmeveksleren, platevarmevekslere og trykkvannkjøler.
Vannstråleenhet ble satt sammen på vogna for transport i det kjemiske anlegget. Med muligheten for høytrykksvann sprengning også annen teknologi som stridsvogner, rørledninger, filtre i det kjemiske industriområdet.
Høytrykksenheten var utstyrt med det komplette tilbehøret for rengjøring av ytre overflater (høytrykkspistol, dyser og rotativt rengjøringshode eller rette dyser med ett hull) samt indre overflater (fotpanel, høytrykksslanger spesielt for varmeveksler, roterende Veksler- og kloakkdyser, direkte dyser).

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!