Vannstråle sprengning Vannstråle sprengning

Vannstråle sprengning

Time:2024-1-16 Author:høytrykksvasker

Oversikt

For å rengjøre betong effektivt, bruk en sprengningsmaskin med høyt trykk med et trykk med et trykk på minst 15000 psi og en strømningshastighet på minst kan oppnå en perfekt rengjøring. Selv om det kan være nødvendig med høyere trykk for å fjerne tøffe forurensninger som maling og tunge dekk-sklik merker, er de fleste kraftvaskende entreprenører enige om at 40000 psi vil gjøre susen for nesten alle rengjøringsjobber. Flere entreprenører anbefaler en strømskive med en volumutgang på 5 eller 6 gpm. Når du rengjør vertikale overflater, er ikke høyere strømningshastigheter like kritiske fordi tyngdekraften hjelper forurensninger med å strømme fra overflaten.

Vannstråle sprengning

Rengjøringshastigheten på vannstråle sprengning

Rengjøringshastigheten kan også økes ved å bruke en rotasjonsdyse i stedet for en standard viftedyse. For å produsere et viftemønster, avleder standarddysene vannet i en vinkel, som bremser vannet ned. Rotasjonsdyser snurrer en ubeskrevet vannstråle i en sirkulær bane, slik at vannet etterlater dysen med større hastighet.
For å forbedre rengjøringshastigheten på store flatarbeidsområder, tilbyr mange produsenter hjulmontert vannblaster som ligner en gressklipper. Innenfor metallhuset er dyser montert på spinnestenger.
Rengjøring av kaldt vann Machiner billigere, lettere og enklere å bruke enn varmtvannsenheter, som krever et tungt varmespole og brennersystem for å varme opp vannet.
Imidlertid renser varmt vann raskere enn kaldt vann, og denne regelen stemmer for kraftvask. Selv om kaldtvannsenheter er egnet for å fjerne skitt og ofte er tilstrekkelig for mindre, boligsøknader, mener de fleste kommersielle kraftvaskende entreprenører at bruk av varmt vann er verdt den ekstra kostnaden.
Rengjøring av krav til diposal
Avhengig av kraftvaskekjemikalier som brukes og forurensningene fjernet fra betongen, kan vannavrenning være forbudt å komme inn i stormkloakk. Kommunale koder varierer veldig avhengig av plasseringen. Noen forskrifter, for eksempel, krever at all utskrivning blir trukket til et avfalls-nedsatt nettsted. Ta kontakt med det lokale miljøvernbyråets kontor for informasjon om avhendingskrav

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!