Vannstråle rengjøringssystem Vannstråle rengjøringssystem

Vannstråle rengjøringssystem

Time:2024-1-15 Author:høytrykksvasker

Oversikt

Vannstråle rengjøringssystem brukes ofte når du beskriver vann som verktøy for å gjøre overflateforberedelse og rengjøring av rør eller tank, mest i kjemisk plante- og skipskrog. Bruken av vann er en teknikk for rengjøringsflater, som utelukkende er avhengig av energien og kraften til vann som slår en overflate for å oppnå dens rengjøreffekt. Den trenger ikke slipende for å blande vannet for å rengjøre og forårsake forurensning.

Rustfjerning med vannstråle rengjøringssystem

Flash Rust:
Når store områder er rengjøring av vannstråler, kan blitz rusting som ødelegger den opprinnelige overflatestandarden forekommer. Forhåndsmaleri kan utføres. Graden av blitz rusting avhenger av mange faktorer, for eksempel fuktighetsnivå, temperatur og hvor lang tid overflaten blir utsatt.
Grader av flash rust:
Lys blits rust: Små mengder lysbrunbrun rust vil delvis misfarges den originale ståloverflaten. Misfargen kan være jevnt fordelt, eller i lapper, men den vil ikke være tung nok til å markere et objekt børstet mot områdene.

Medium Flash Rust:
Alayer of Light Tan-Brown Rust vil dekke den originale ståloverflaten. Dette laget kan være jevnt fordelt eller i lapper, men det vil være tungt nok til å enkelt merke gjenstander som er børstet mot områdene.

Tunge Flash Rust: Et tungt lag med mørk solbrun rust vil dekke den opprinnelige overflaten fullstendig. Dette laget vil bli jevnt fordelt og vil enkelt merke gjenstander som er børstet mot områdene.

Vannstråle rengjøringssystem

Fjerning av utenlandske elementer med sprengning av vann


Bruken av vannblåsing har fordelen av å fjerne olje og fett fra overflaten sammen med saltavsetninger. Den grå, brune til svart misfarging av korrodert og pittet stål etter vannblåsing kan ikke fjernes ved ytterligere sprengning. Studier viser at denne tynne filmen består av hovedsakelig jernoksid, som er et inert materiale. Ettersom det er tett vedheftet, gir det ikke et alvorlig forurensningsproblem.

Overflatetilstand etter rengjøringssystem for vannstråle

Overflateprofil
Vannstråle rengjøringsmaskin vil ikke produsere en overflateprofil som sådan. Weakend Steel kan erodere, noe som resulterer i metalltap. Men overflateprofilen som ble utsatt etter sprengning vil ha blitt produsert ved tidligere overflateforberedelse eller korrosjon.

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!