Hva er vannstråle rengjøringsmaskinen? Hva er vannstråle rengjøringsmaskinen?

Hva er vannstråle rengjøringsmaskinen?

Time:2024-1-28 Author:høytrykksvasker

Oversikt

Rengjøringsmaskin for vannjet er super veldig effektiv for overflatens rengjøring og vaske og kooriner med robotarm kan oppnå 3D -rengjøring. For å oppnå perfekt rengjøring, kan vi også bruke spesialutstyr. Det manuelt betjente vannstrengingen med høyt trykk brukes i situasjoner der bruken av den automatiserte prosessen ikke er mulig eller ikke økonomisk.
Rengjøring av vannstråler utnytter en høytrykksslange med en spesialisert dyse på slutten. Slangen er koblet til en maskin som presser vann, og leder den gjennom jetfly på dysehodet for å rengjøre grundig og fjerne røret.
Pålitelig rengjøring under ekstreme forhold, på grunn av størrelse og materialer som brukes til avkoating og avskjed. Det bredeste utvalget av metoder og enheter har blitt brukt til nå for disse – som krever betydelige investeringer og logistikk. Vannstråle -metoden vinner gjennom stadig mer som den eneste prosessen for å oppfylle alle disse oppgavene ved hjelp av en enkelt teknologi. De velprøvde Watex-stempelpumpene og et komplett utvalg av enheter og verktøy som er spesielt utviklet for det høyeste presset, er tilgjengelige for denne prosessen.

Hva er vannstråle rengjøringsmaskinen?

Rengjøring av overflaten med vannjettens rengjøringsmaskin


Mye forskjellige overflater og materialer må rengjøres regelmessig slik at kontinuerlige prosesser og sikkerhet sikres under drift.

Sil og filterrengjøring med rengjøringsmaskin med vannkjøring


Den funksjonelle evnen til silere og filtre avhenger i det vesentlige av tilstanden til overflatene deres. De må derfor stadig rengjøres.

Rengjøring av varmeveksler med rengjøringsmaskin med vannjet


Sta forekomster dannes ofte i varmevekslere. Rene overflater er grunnlaget her for effektive produksjonsprosesser.

Tankrengjøring


Rask og grundig rengjøring av tanks er nødvendig for å forstyrre produksjonsprosessen så lite som mulig.

Rengrengjøring med rengjøringsmaskin med vannjet

Du kan bruke Waterjet rengjøringsmaskin til å fjerne avløpet. … De frontfyrende jetflyene bruker høytrykksvannet for å bryte opp tresko i avløpet. De bakfyrende jetflyene driver slangen i avløpet og skrubber sidene av rørene.
Rør har viktige funksjoner overalt i bransjen. For å oppfylle disse funksjonene, må deres strømningskontinuitet sikres.

Rengjøring og vedlikehold Offshore


Et stort utvalg av materialer må rengjøres, avsustes, avkokeres og kuttes under de mest ekstreme forhold og i et veldig avgrenset rom.

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!