vannstråle betong vannstråle betong

vannstråle betong

Time:2024-1-14 Author:høytrykksvasker

Oversikt

Vårt utvalg av ultrahøyt trykk vannblåsing er ideelt egnet til vannstråle betongmaskinapplikasjoner. Dette, kombinert med vårt utvalg av tilbehør til vanndemolisjon, sikrer at vi kan gi deg den komplette pakken.
Vannstrålebetong tillater sikker, selektiv fjerning av betong ved bruk av ultra høyt trykkvann.
Det er mange grunner til å bruke vanndemolisjonsmaskin, inkludert: ingen skade på armeringsjern, ingen skade på underliggende struktur (ingen mikrokrakker). Evnen til å få tilgang til innesperrede arbeidsrom og økt produktivitet over tradisjonelle teknikker.
Vanndemolisjonsteknologi fjerner betong ved hjelp av vanntrykk på opptil 3000 bar, for langvarig reparasjoner av høy kvalitet. Det skaper ingen mikrosprekker og etterlater en ideell bindingsflate for den friske betongen.
Vår vanndemolisjonsrobot reiser over betongoverflaten med konstant hastighet, og drar nytte av betongens permeabilitet for å skape en overtrykk som bryter den fra hverandre. Automatiseringen av Watex-robotene lar operatører enkelt utføre både selektive og ikke-selektive fjerning.

To fjerningsmetoder med Vannstråle betong

Selektiv fjerning er den foretrukne metoden når bare den forverrede betongen må fjernes. Hydro-riving-roboten bruker vann med høyt trykk opp til 22 000 psi (1500 bar) for selektivt å fjerne betong på et forhåndsbestemt kvalitetsnivå.
Ikke-selektiv fjerning er den foretrukne metoden når betong må fjernes til en forhåndsbestemt dybde, uavhengig av kvaliteten på betongen. Watex Robot bruker vann med høyt trykk over 22 000 psi (1500 bar).
Uansett hvilket alternativ du velger, vil høytrykksvannsjet-teknologien skape en grov overflate som er optimal for binding av ny betong uten å lage noen mikrosprekker eller skade på den gjenværende strukturen. Samtidig etterlater det armeringsjern og renset fra rust og korrosjon.
Med hydro -rivingsroboter kontrollerer du sluttresultatet, og sikrer alltid at du oppfyller kundens spesifikasjoner

vannstråle betong

vannstråle betong

Watex vannstråle betongrobot fjerner betong ved å bevege en høytrykksvannstråle over overflaten i et forhåndsbestemt mønster med en forhåndsbestemt hastighet til ønsket dybde er nådd. Dette gjentas over hele overflaten for å garantere samme kvalitetsdybde over hele strukturen.
Den gjenværende overflaten er fri for delaminert eller på annen måte skadet betong og etterlater en perfekt overflate for den nye betongen å binde seg til.
I prosessen med riving av vann blir ingen mikrosprekker introdusert for strukturen. Hydrodemolitionen kutter heller ikke hydrodemolitionene. Hvis det er korrosjon på armeringsjernene, fjernes det i hydrodemolisjonsprosessen.
Ved å justere riktig trykk og strømningshastighet oppnås en mer eller mindre selektiv fjerning. Under et visst trykknivå vil ikke vannet kutte aggregatet, bare pasta som limter aggregatet sammen. Siden vannet følger hydraulikklovene: enkleste vei ut, vil den mindre kompetente betongen bli fjernet, og den sterkere vil forbli. Dette er det som kalles “selektiv fjerning”.

Gjennom det økende trykket er operasjonen fremdeles selektiv, men når den begynner å kutte aggregatet avtar den selektive sonen. Det betyr at overflaten kan inneholde betong med mindre styrke som det omkringliggende materialet.
Å reparere en stor betong med Jackhammers er ganske enkelt ineffektiv og forårsaker mye skade på den gjenværende strukturen. Krever ekstra arbeid for å reparere og kan ikke Gurantee integriteten til strukturen, spesielt for broen.
Vannstråling Betong Kan GJØre Arbeidet Med Opptil 35 Jackhammer -Operatører, Kan Øke Produktiviteten og Forbedre Sikkerheten. Støy er Kraftig Redusert, OG Eksponering for Silikas Støv.

hydrodemolition concrete cement

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!