Vanndemolisjonsmaskin for fjerning av betong fra den usunde sementen Vanndemolisjonsmaskin for fjerning av betong fra den usunde sementen

Vanndemolisjonsmaskin for fjerning av betong fra den usunde sementen

Time:2024-2-11 Author:høytrykksvasker

Vanndemolisjonsmaskin er en betongfjerningsteknikk som bruker vann med høyt trykk for å fjerne forverret sement og lydbetong.
Denne prosessen gir en utmerket bindingsflate for reparasjonsmateriell og nye beleggapplikasjoner. Denne teknologien har blitt allment akseptert for fjerning av betong og overflateforberedelse over hele verden.
Vanndemolisjonsmaskin brukes ikke så mye for riving som for overflate restaurerings- og beskyttelsesprosjekter.
Når betong har blitt dårligere eller det forsterkende stålet har begynt å korrodere, er det nødvendig å fjerne eventuelle usunde betong og forsterkende stenger erstatte den med ny betong og opprettholde strukturen til strukturen.
Denne prosessen har også blitt brukt til å fjerne lydbetong som ikke er kompromittert.
Dette kan gjøres for å installere et forebyggende katodisk beskyttelsessystem, eller for å fjerne betong i strukturer.

Watex tilbyr en bred rekkevidde hydro -rivingsmaskin, positiv forskyvningsplungerpumper og vannstråleutstyr for tungt rengjøringstrykk til 2780 bar.

Vanndemolisjonsmaskin for fjerning av betong fra den usunde sementen

Mange fordeler med vanndemolisjonsmaskin

Vanndemolisjonsmaskin er ikke som jackhammere, produserer ingen vibrasjoner i en struktur og introduserer derfor ikke mikrofrakturer.
Fullt utvalg av tilbehør, alternativer for dieselmotorhenger montert for å passe til eventuelle spesifikke krav til høytrykkspumper.
Hydro-rivingsmaskin brukes hovedsakelig i petro-kjemiske, offshore og kontraherende næringer og noen i høy kloakkrensing også.
Trailermonterte enheter er tilgjengelige med lydreduksjonskabinetter, drevet av et utvalg av dieselmotorer eller motorer for bruk i trygge eller farlige områder.
Alle fabrikasjoner er grit sprengt og pulverlakkert av høy kvalitet belagt for en holdbar finish.
For offshore -applikasjoner er fullt sertifisert og containere er tilgjengelige med malingsfinish til kundespesifikasjon

Hver enhet er robust, enkel å betjene og vedlikeholde og designet for lang levetid. Enkle kontrollpaneler brukes i hele produktsortimentet og unngår behovet for PLS -systemer, og sikrer pålitelighet og enkel problemer med å skyte.

Vannfiltre med høy kapasitet og sugelinjeinnredning i rustfritt stål brukes som standard boostpumper montert for høyere trykkapplikasjoner.
Avstengningsbrytere er montert der det er nødvendig for å overvåke forskjellige pumpe- og prime mover -funksjoner.

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!