Hvorfor vannrensemaskin? Hvorfor vannrensemaskin?

Hvorfor vannrensemaskin?

Time:2024-1-8 Author:høytrykksvasker

UHPs vannrengjøringsmaskin med ultra høyt trykk (UHP) er en effektiv, økonomisk og miljømessig ren vannrengjøringsteknikk for å oppfylle forskjellige rengjøringskrav.
Ved å bruke pumper av topp kvalitet og høytrykksslanger, tvinges vann under høye nivåer av trykk i den tilstoppede kloakken. Eller avløpslinje eller kammer med rotativ rengjøring for overflatens rengjøring.
En spesiell dyse med høyt trykkpistol festes til enden av den tunge slangen. Det er utstyrt med et utvalg av fremover og bakover vannstråler. Som leder kraftige strømmer av konsentrert vann opp mot skittent, dystre rørinteriører.
Rengjøringsmaskin med høyt trykk kan håndtere de mest spenstige tresko og blokkeringer. Rydde linjen og til og med etterlater rørets interiør bemerkelsesverdig rent.

Hvorfor vannrensemaskin?

Vannrensemaskin er en utbredt vannutladningsoperasjon med høyt trykk. I de fleste tilfeller, på grunn av effektiviteten, vil UHP -vannkledning bare kreve en rengjøringspistol for å oppnå rengjøringskravet.

Ulike trykk på UHP vannrensemaskin for forskjellige bransjer

UHP –trykkvasker for trykk fra 200 bar -500 bar for rengjøring av rør. Og fra 1500 til 2800 bar for overflatens rengjøring. Dessuten, hvis veggen til røret er laget ved å støpe metall og blokkert trenger ultrahøy presure, passer også trykket over 1500-2800 bar.
Dette trykkområdet oppfyller de forskjellige rengjøringskravene til de fleste industrielle applikasjoner.
Vanligvis reagerer herdede avsetninger bedre på høyere trykk, og mykere materialer fjernes best med høyere strømmer. Hver applikasjon er unik, men Watex kan hjelpe deg med å velge den mest passende vannblasteren for din spesifikke applikasjon.
Vannrengjøring er metoden som en høytrykksstrøm med vann som brukes til å fjerne gammel maling, rust, gummi. Kjemikalier eller annen tung oppbygging uten å forårsake skade på overflaten under den.
Hvis kravet ditt trenger vann med høyt trykk for å rengjøre, høyt volum utgangsmaskin. Da er svaret ditt i kraftig vannblaster. Utstyr med høyt trykk vann er ideelt for spesialiserte tjenesteleverandører, byggefirmaer, renoverere og for bransjer.

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!