vannblåsing vannblåsing

vannblåsing

Time:2024-3-18 Author:høytrykksvasker

Oversikt

vannblåsing kalte også en vannstrålemaskin, driver trykkvaskemyndighet for industriell rengjøring og konstruksjonsjobber. Trykket fra 200 bar til 1500 bar. Dette trykkområdet oppfyller de forskjellige rengjøringskravene til de fleste industrielle applikasjoner.
Oppgavene til en vannblåsetekniker inkluderer transport av UHP -vannet til stedet.
Og sette opp og inspisere vannblasteren før hver bruk. Vannstråleutstyrstekniker må ha spesialisert trening for å betjene maskinen trygt.
Ferdigheter og kvalifikasjoner til å være en vannmasetekniker inkluderer muligheten til å utføre rutine og nødvendig vedlikehold på enheten og alle periferiutstyr. Inkludert industrielt støvsuging av utstyr og avhending av farlige og ikke-farlige materialer.

Watex bygde den første vannblåten i 1990

Vi bygde vår første vannmaskin for industriell rengjøring i 1990 og siden har den da utviklet hundrevis av forskjellige modeller og konfigurasjoner. Høyt trykkvaskesertifisert til UL CSA og CE -standarder er blant de sikreste industrielle trykkvaskerne i verden.

Mange typer vannblåsingsutstyr

Vannprengningspumper kan drives av elektriske motorer eller dieselmotorer .og pneumatiske motorer, og konfigurert stasjonær, bærbar, skid eller trailer montert. Varmtvannsberederen for trykkvask kan bli drevet med strøm, olje. LP -gass eller naturgass.
Med vann strømmer opp til 200 l/min og trykk til 1400 bar, er det sannsynlig at vi bare har systemet for rengjøringsapplikasjonen din.

vannblåsing

Fordeler med vannmaskin

I mange områder brukes den effektive, miljøvennlige .og milde ultrahøyt trykk vannpumpen til å rengjøre eller fjerne rester. Vannblåsingsutstyret bruker vann og høyt trykk for bruksområder som avvaring, containerrengjøring eller betongoppussing. Rengjøring av overflaten av for eksempel veiflater er raskt og grundig.
Watex tilbyr et bredt spekter av høytrykksstempelpumper, enheter, verktøy og tilbehør for denne teknologien.

Applikasjoner med høy trykk vannstråler


Det er knapt noen grenser for mulig bruk av sprengning av høyt trykk. Det kan brukes på gater, fortau, fjerning av tyggegummi. Fjerning av graffiti, renovering av fasade, restaurering av historiske bygninger eller for fjerning av vegmarkering. Rustfjerningen, malingstripping og avkalking av arbeidsstykket av forskjellige slag er også mulig.

waterblasting

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!