vannblåsende utstyr vannblåsende utstyr

vannblåsende utstyr

Time:2024-1-21 Author:høytrykksvasker

Oversikt

Vannblåsende utstyr er metoden for å bruke en høytrykksstrøm med vann for å rengjøre innvendige overflater av rørleggerrør og fjerning av maling og avkalking også.
Hva er vannblåsende utstyr, og hvordan hjelper det?
Vannblåsende utstyr eliminerer skala, fett og annet rusk som har samlet seg inne i rørveggene over en tid. Det er forskjellig fra rodding, der en rørlegger bruker et verktøy for å drive et hull gjennom oppbyggingen, oppnår vannstråling en grundig rengjøring av rørene.
Noen av årsakene inkluderer forverring av linjen eller hvis røttene har begynt å vokse inn i den.
Vannblåsende utstyr er en langvarig løsning og har andre fordeler bortsett fra et rent avløp. Her er noen få før du planlegger en avtale.

Maks effektiv av vannblåsende maskin

Du kan takle en mindre tresko med en rørlegger slange, men for en alvorlig tette er det for mye. Med vannstråling er det ikke en tresko som tåler kraften til den kraftige eksplosjonen av vann. Det åpner linjen fullstendig, rydder alt rusk og oppbygging, og skurer innsiden av røret rent.

vannblåsende utstyr

Maks sparing av vannblåsende utstyr

Vannblåsing vil koste litt mer enn dine vanlige rengjøringstjenester. Likevel, på lang sikt, vil det spare deg for penger. Denne metoden fjerner hele røret, og eliminerer problemer i mange år fremover, og det sparer deg tid og penger uten tvil.

Maks vennlig av vannblåsende utstyr

vannblåsing bruker ingen harde stoffer eller skaper avfall; Det er en kraftig eksplosjon av rent vann ned i avløpet. Det gjør det helt ufarlig for hjem og bygninger som ligger i nærheten av vannkilder og for huseiere som er begeistret for å holde grønt.

Maks allsidig av vannblåsende utstyr

I hovedsak er vannstråling allsidig. Det er ikke bare for forretningsegenskaper som mange forestiller seg, men det er også for boliger. Uansett om det er en stor eller en liten jobb, vedlikehold eller drenering av hele hjemmet, er vannstråling løsningen.
I tillegg alle vet, avløpsproblemer er ikke bare kostbare; De kan stenge et hjem i en sump av faktisk avfall. Skarp huseiere kan forhindre de fleste problemer med rutinemessig forebyggende vedlikehold og holde oppmerksom på advarselsskiltene.

Sakte dreneringsrør med vannblåsingssystem

Det kan se ut til å være sunn fornuft, men ofte klarer ikke huseiere å legge merke til et utviklingsproblem siden et avløp kan renne gradvis saktere over litt tid. Med et lokalisert rørleggerproblem, et sakte drenerende rør eller foreslår en mer betydelig bekymring.
Høres betyr at det er luft i systemet, og det skal ikke være der.
Det er ikke en rattler i din bolig. Disse rare lydene kan være å fortelle at du kan ha en tilstoppet eller blokkert ventilasjonsstabel.
Ventiligbunken er en ofte oversett del av et rørlegger-, kloakk- og avløpssystem. Dette røret strekker seg til taket, fra kloakksystemet, slipper skadelige gasser og holder vanntrykket flytende jevnt ut til kloakklinjen. Ikke glem å rengjøre ventilasjonsstabelen, da dette kan være roten til et problem.

Fakta om vannblåsende utstyr

Vannstråling som miljøet å rengjøre avløp er enkel å beskrive. Vann plassert under høyt trykk sprenges gjennom en retningsbestemt tute på slutten av en lang slange. En rørlegger skyver denne slangen ned i et avløp eller rør for å gi full skurekraft langs innsiden, og trykket fra vannet fjerner alle typer rusk og oppbygging.
Vannstrål har eksistert i mer enn åtte tiår. For mye av det var det ikke rimelig for de fleste hjem og små bedrifter. Gearet var massivt, og det tok mange rørleggere å administrere jobben. I dag kan en enkelt rørlegger håndtere rengjøringsbehov for hjem og mindre bedrifter på egen hånd.
Selv om det er trygt for rør, kan hydro-jetting være farlig for mennesker: vanntrykket er skadelige. Det er grunnen til at bare profesjonelle rørleggere alltid skal utføre hydro-jetting. Rørleggere bruker beskyttelsesutstyr under hydro-jetting, som polstrede forklær og hjelmer som beskytter øynene.
Det er et bredt spekter av vanntrykk for hydrojettere, og rørleggere samsvarer med lasten til rørleggerarbeidet. Pundene per kvadrat tomme (psi) hydro-jetters er fra 7000 til 60 000 område. Ved høyt trykk, som 60 000 psi, kan vannet sprengte skjære gjennom metall.
De forskjellige dysene er en avgjørende del av rengjøringsprosessen. Dysene er laget for å rette sprayen foran og bak slangen for fyldigere dekning. Rørleggere vil velge en retningsdyse som kan gjøre den beste jobben. Når du for eksempel håndterer en tykk tresko, vil de velge en dyse som gir en mer fremover, fokusert spray. Det er til og med roterende dyser for en grundigere rengjøringsdekning.
Vannstråling er miljøvennlig. I motsetning til andre avløpsteknikker som bruker silikasand eller andre kjemikalier, er det mye tryggere. Vannstråling legger ikke skadelige materialer i avløpssystemet.

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!