vannblåsende riggplattform vannblåsende riggplattform

vannblåsende riggplattform

Time:2024-2-16 Author:høytrykksvasker

Oversikt

Vannblåsing for riggplattform minimerer avfall, gir ingen andre aktiviteter, fjerner salt og andre rester fra overflater. Utvid beleggets levetid og etterlater en ren overflate og maling om nødvendig.
Disse UHP -vannblåsende pumpeenhetene og tilbehøret er designet for å utføre fjerning av maling og beleggssystemer fra skipskrog og dekk. Ståloverflater som tidligere har blitt utarbeidet og belagt med et beskyttende dekke, kan effektivt pusset opp med UHP –vannblåsingssystem.
I skipsbygging og skipskrogreparasjonsindustri er UHP -vannblåsingen spesielt effektiv og miljømessig på grunn av rengjøring av høy effektivitet og sprengt overflateforberedelse. Videre til over ble det også oppdaget at UHP sprengningsmaskin raskt vasket bort skjulte saltrester fra ståloverflaten. Hvilken kornblåsing ble låst tilbake i stålet på grunn av virkningen av kornet som effektivt åpnet og lukket ståloverflatene som ble tilberedt.
Ovennevnte oppdagelse var en av de viktigste årsakene. Hvorfor beleggsselskaper over hele verden begynte å fremme UHP -sprengning i stedet for å sprenge overflateforberedelsessystemer.

Ulempen med UHP -sprengningssystemet

Ulempen med UHP -sprengningssystemet var det faktum at UHP Water BLAST -systemet ikke kan tilberede en ståloverflate. Som ikke har blitt sprengt tidligere ved å bruke påvirkningssystemer som korn og slitende eksplosjonsmaterialer.
UHP Hydro Blasting Equipment tilbyr kostnadseffektive løsninger på utenfor land og riggplattform og relaterte ressursfasiliteter. Med nøye utvalgte mennesker og utstyr kan vi tilby noen av de mest oppdaterte maskineriene. Praksis og erfaring på dagens marked. Isolasjon er den viktigste ulempen for rigganlegg; Behovet for å løse dette problemet er et pågående hinder på en daglig basis. UHP -løsninger jobber med ledninger utenfor land for å finne løsninger som adresserer krav til langvarig og kortsiktig utstyr.

vannblåsende riggplattform

vannblåsende riggplattform som den alternative løsningen i stedet for sandblåsing

UHP -vannstråling har blitt et levedyktig alternativ til sandblåsende metodikk når det gjelder overflateforberedelse på offshore -fasiliteter uten behov for slipemedier. Det krever andre kompliserte styringskrav i offshore -miljøet.


Antallet og mangfoldet av hydro -sprengningsapplikasjoner er tilnærmet ubegrensede, ikke bare i offshore -produksjonssektoren.
Watex er et flott eksempel på fartøy som ultra høytrykksvannstråling er påkrevd. Og ikke nevne at hydro -sprengning er den billigste. Og biologisk nedbrytbar metode for å sprenge korrosjon eller belegg taper for et bedre overflateforberedelse. Ovennevnte fartøy ble reparert av oss for å forhindre korrosjon .og ultrahøyt trykkhydrostråling ble utført i tankene, som hadde behov for reparasjon.
Olje- og gassindustrien er raskt i bevegelse og høy etterspørsel. Som slike problemer som involverer reparasjon og renovering, må gjøres raskt, effektivt og med minimal nedetid. Alt fra betongrenovering og overflateforberedelse til rengjøring av vannstråler .og rengjøring av tank kan håndteres av Watex Professional Hydroblsting -maskin.

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!