Vannblåsende betong Vannblåsende betong

Vannblåsende betong

Time:2024-1-9 Author:høytrykksvasker

For å fjerne betong, kan ultrahøyt trykk vann sprengning av betongmaskiner med 1 800 bar driftstrykk oppfylle kravet ditt for å fjerne betongen.
Bygninger som er utsatt for mye slitasje og/eller miljøforurensning, underjordiske garasjer, broer, sportsstadioner og demninger.
Hvis betong begynner å smuldre, kan bygningens grunnleggende struktur bli truet som følge av det.
Renovering blir absolutt nødvendig for å redde bygningen.
Før du renoverer betongen, må du fjerne det smuldrende konstruksjonsmaterialet fra lyden.
For det formålet er vannstråling den ideelle metoden. Det er også mulig å fjerne betong med en borhammer, men denne metoden har store ulemper. Bruken av en borhammer forårsaker vibrasjoner i bygningen.

Vannblåsende betong

Forsterkninger av vannblåsende betong

Etter å ha blitt utsatt av en borhammer, må du være sandblåst for å fjerne rust fra armeringsjern. Komplisert så vel som intensiv arbeidsprosess er ikke nødvendig.
Fordi fjerning av betong og fjerning av rust kan gjøres i ett trinn uten andre midler. Sist, men ikke minst bore hammere, forårsaker mye mer støy og forstyrrelser ofte innbyggere og naboer.
Det primære målet med hydrodemolisjon er å fjerne de skadede områdene uten å skade det omkringliggende materialet eller stålforsterkningene.
I motsetning til en pneumatisk hammer, hvis kraftpåføring går dypt inn i leddet og overføres langt inn i bygningen.
Vannblåsende løsninger er veldig lokale og målrettet på posisjonen som skal behandles. Dette betyr at knapt noen strukturbåren lyd overføres til konstruksjonen og dannelsen av stresssprekker unngås.

Høytrykksvannstråling kan brukes til et bredt spekter av betongapplikasjoner.
Ved høyt trykk med lavere strømning kan vann faktisk fjerne belegg uten å skade lydbetongen nedenfor. Tilsett et slipende til jet og vannet kan skjære helt gjennom en betongplate med armeringsjern inne.

Vannblåsende betong

Fordeler

  • Fungerer raskt
  • Skader ikke lydbetong
  • Lavt støvnivå
  • Kan automatiseres

Forsterket betong er et spesielt problem da stålarmeringen korroderer med tiden.
Den primære årsaken her er karbonatiseringen av betongen, en kjemisk reaksjon der effekten av vann og luft senker pH i betongen til 10 eller mindre.
Dette tapet av den beskyttende alkali -omgivelsen gjør forsterkningskorrosjon mulig, noe som forårsaker alvorlig skade på den forsterkede betongen.
Hvis denne prosessen kan sees fra sprekker eller spalling av betongen, er renoveringen uunngåelig for å bevare strukturens statiske belastningsevne.
I dette blir stålarmeringen i det berørte området utsatt slik at målrettet restaurering av korrosjonsbeskyttelsen kan gjøres.

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!