Vann sprengningsmaskin 40000 psi Vann sprengningsmaskin 40000 psi

Vann sprengningsmaskin 40000 psi

Time:2024-1-25 Author:høytrykksvasker

Vannblåsingsmaskin 40000 PSI Tre stempler Pumpe er lite vedlikeholdsløsninger for høye bruksområder som rengjøring av skip for malingsmival og rengjøring av oljetank.

Vannstråleutstyr har kraftig konstruksjon og er designet for holdbarhet til å stille opp i krevende miljø.

Mange overflateforberedelser med vann sprengningsmaskin 40000 psi

Utstyr med høyt trykkvann kan brukes til mange overflateprejects. Vannblåsing vil effektivt og raskt røre tett vedheftende belegg, maling og forekomster fra alle overflater uten å bruke noe slipemiddel.
I mange tilfeller er rengjøringshastigheten sammenlignbar med den for slitende sprengning.
Spesielt egnet til vannblåsende maskin 40 000 psi er beleggfjerningsapplikasjoner som malingstripping på verft. Offshore oljerigger, sveiseinspeksjon
Og vedlikeholdsfunksjoner for antall planter som gjenværende belegg på gulv og sprengning av maling fra maskiner. Vann sprengningsmaskin produserer ikke profil, snarere renser den en eksisterende underliggende tidligere tidligere sprengt profil.
Det finnes muligheter uansett hvor sandblåsende utstyr er i bruk. UHP -vannstråling kan produsere ‘hvitt metall’ finish økonomisk uten miljø- og helsefare som normalt er forbundet med tradisjonelle sprengningsmetoder.

Påføring av vannblåsende utstyr 40000 psi utvides

Bruksområdene for rengjøring av vann utvides noen gang, og du må systemet for å øke fortjenesten.
Med riktig system og tilbehør kan du sprenge smerter, våt sandblåsing, rene gulv og rist. Rør forekomster fra rør og indre tank, rør betong og gjør hundrevis av andre jobber raskt og lønnsomt. Watex kan tilby deg et bredt spekter av pumpeenheter og tilbehør, i tillegg til opplæringen og etter salgstjenestestøtte som er så kritiske for din suksess.
Vannblåsende utstyr brukes av mange typer bransjer og av entreprenører som leverer spesialrensende tjenester til disse bransjene. De er også mye brukt av Surface Prep -industrien for å fjerne Alls av maling og belegg.
I hovedsak, hvis du har et produkt som er ekstremt vanskelig å flytte, kan vannblåten være et svar.

Prøvetaking av spesialiserte applikasjoner med vannblåsing

• Malingsbutikker: vannblåsende maskin er det mest effektive verktøyet for å gjenskape live og herdet maling fra inventar, bærere og rister. Nesten hver bilmalingsbutikk i verden har et hydro -sprengningssystem på plass.
• Energiproduksjon: Vannstråle rengjøringsmaskin brukes mye av kraftverk for å rengjøre kjeler, omvarmere, sykloner og skrubbere.
• Kjemiske og plastplanter: Vannstråleutstyr brukes til rengjøring av tank og reaktor, og til rengjøring av rør og rør.

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!