vann sprengning varmeveksler vann sprengning varmeveksler

vann sprengning varmeveksler

Time:2024-1-23 Author:høytrykksvasker

Oversikt

Watex vann sprengende varmeveksler er en teknikk for kjemisk og oljeindustri, som er avhengig av energien fra vann som slår en overflate for å oppnå sin gode rengjøreffekt.
Slipemidler er ikke nødvendige i hydroblastingssystemer. Følgelig elimineres problemene forårsaket av støvforurensning og avhending av brukte slipemidler.
Watex er veldig erfaren med å rengjøre alle komponenter, noe som kan bidra til å redusere hyppigheten av rengjøring, minimere driftsstans og maksimere anleggsproduksjonen.
Watex vannblåsing kan avskyde varmevekslere og tilhørende rør og tankrengjøring også, og fjerne begroing for å gjenvinne full opprinnelse

ann sprengning varmeveksler

Vannblåsing fungerer som en trykkvask som er inneholdt i en hus på størrelse med en stor gressklipper. Det sprenger overflaten med en høytrykksspinnende vannstrøm.
Høytrykks hydro sprengningsbeleggningsenhet skaper sitt eget negative trykk i huset. Vakuumassistert hus er der spinnestangen, som består av flere dyser, påvirker belegget.
Vannet suges umiddelbart tilbake i vakuumsystemet, slik at overflaten ikke bare er ren og fri for de originale asbestene, blyene eller annet belegg, men er helt tørt.
Alt rusk fjernes med en vakuumslange koblet til en vakuumboks festet til vakuumlasteren. Resultatet er et utslippsfritt system som etterlater en ren, tørr overflate.
Det eneste avfallet som genereres er belegg og minimalt restvann som filtreres og kan avhendes trygt. Watex bruker denne prosessen for belegg som inneholder bly, asbest og andre farlige og ikke-farlige materialer.
Denne prosessen kan brukes på gulv, tak, vegger, stabler, skip, rullebaner som en mest mulig tilgjengelig overflate.

vann sprengning varmeveksler

Mange deler av vannet sprengnings varmeveksler

Hoveddel: En fleksibel lans- eller tvillinglanser, trygt for operatøren og halvautomated for å redusere operatørens utmattelse.
Buntrensing: Et fulltautomatisert rengjøringssystem for rørssiden.
Watex Lance: kraftigere med et stivt lansideal for harde eller dårlige blokkeringer, og ingen direkte operatørkontakt med Lance.
Når du tilbereder overflater for inspeksjon eller nye belegg, gir vannblåsing mange fordeler fremfor tradisjonelt skudd- og kornblåsing (for eksempel ingen sekundær skade, forurensning eller profilering), og er raskere, tryggere, renere og mer fleksibel “inn i den første seksjonen, rengjøring og rengjøring og rengjøring og rengjøring og rengjøring og rengjøring og rengjøring og rengjøring og rengjøring og rengjøring og rengjøring og rengjøring og rengjøring og rengjøring og rengjøring og rengjøring og rengjøring), og er raskere, tryggere, renere og mer fleksibel. overflate forberedelser.
Forkjølelsesoperasjoner er avgjørende i alle bransjer: å fjerne risikoer forbundet med varmt arbeidsaktiviteter i og rundt levende arbeidsanlegg.
Watex eier og driver en omfattende flåte av jettingsenheter og kompatible spesialisttilbehør som dekker alle aspekter av vannstråling


Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!