Ultra høyt trykkvaskemaskin Ultra høyt trykkvaskemaskin

Ultra høyt trykkvaskemaskin

Time:2024-1-25 Author:høytrykksvasker

Oversikt

Ultra høyt trykkvask er den foretrukne metoden på prosjekter ikke trenger sand for å sand.
Ultra høytrykksrengjøring er en materiell rengjøringsprosess som bruker vann som er drevet med høy hastighet. For å fjerne forurensninger og annet rusk.
Flere studier og reseaches har vist at rengjøring av overflater som har blitt brukt ultra høyt trykk sprengning. er renere enn de som er sprengt ved hjelp av tradisjonelle faste slipemetoder.
Kraften til det raskt bevegelige vannet når det treffer et materiale overflate er kraftig nok til å fjerne uønskede lag med gamle belegg.
Som igjen forbereder overflaten for påfølgende operasjoner som påføring av primere og maling.
Bruken av vann ved høyt trykk er en effektiv måte å vaske, til og med sprenge, avstige eller polere en rekke overflater.

Ulike trykk på ultra høyt trykkvasker for forskjellig påføring

Rengjøring med høyt trykk er bruk av høytrykksvann 300bar til 2800 bar for å fjerne skitt, maling, form.
Støv og andre typer gjenstridig skitt på overflatene til stridsvogner, bygninger, kjøretøy, broer, rør og mange flere gjenstander.
Rengjøringsmaskin med høyt trykk er pumpe med stor strømningshastighet med høyt trykk opp til 2500 bar. På effektive måter å fjerne blokkerte avløp, rør og kloakk ved å bruke skurrør.

Ultra høytrykksvannsmaskin kan brukes til å fjerne rusk på en rekke overflater. Polymerer, tre, betong, stålrør, kobberstatuer og aluminium ekstrudering kan alle rengjøres ved rengjøring av høy trykk.
Det skal imidlertid bemerkes at det må utvises forsiktighet for å justere trykket i henhold til materialet som blir rengjort.
Ultra høyt trykkvasker som er nødvendig for rengjøring av stålrør. vil være mye forskjellig fra trykket for rengjøring av treoverflater.

Det er mange fordeler med ultra rengjøringsmaskin med høyt trykk

Høypresentering av vannblåsende maskin, da dette er miljøvennlig. Trygt, kostnadseffektivt system som fungerer for å håndtere blokkering.
Trykkvasker fungerer ved å sette inn dysen av vannstrålen i rørene. Og frigjør en jevn strøm av trykk for å fjerne alt rusk.
Vannblaster med høyt trykk er ideelt for kjøkkenavløp, kloakk og gulvavløp

https://www.youtube.com/watch?v=Ehf8eWCsInk
high pressure water jet unit

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!