Ultra høyt trykk vann sprengning Ultra høyt trykk vann sprengning

Ultra høyt trykk vann sprengning

Time:2024-1-13 Author:høytrykksvasker

Oversikt

Ultra høyt trykk vannblåsing eller UHP vannstråling, er ganske enkelt praksisen med å ta i bruk sterkt trykkvann for å fjerne et belegg eller forurensning fra overflaten av materialet.

Hvorfor bruke Watex’s vannstråleutstyr?

Watex har et omfattende utvalg av høytrykkshydrostråling for å oppfylle kravene til enhver industriell anvendelse. Vårt sprengningsutstyr med høy trykk fjerner skitt, skala og andre uønskede materialer fra overflater og strukturer. Watex kan foreta hvilken som helst størrelse høytrykkshydroblaster og ultra høyt trykkstråling.

Ultra høyt trykkvask kan brukes på en rekke steder. Inkludert kloakk, avløp, stridsvogner, marine kar, broer, bygninger, kjemiske planteanlegg og andre fasiliteter.
Når driftsforholdene er veldig tøffe og ekstreme. Watex Ultra High Pressure Washers er den beste løsningen, enten applikasjonen er offshore eller på land.
Bortsett fra å være en miljøvennlig jettingmetode, har ultra høytrykksvannstråle -maskin en utmerket rengjøringsresultat.

Ultra høyt trykk vann sprengning

Fordeler med ultrahøyt trykkvann sprengning

Optimale driftsforhold, og potensielt minimere driftsstans for eiendeler. Industrielle løsninger kan være den beste løsningen av plantrensing.
UHP -vannblåsing er en utbredt vannutslippsoperasjon med trykk (40k psi). I de fleste tilfeller, på grunn av effektiviteten, vil ultrahøyt trykkvann sprengning bare kreve en operatør for et sted som trenger å rengjøre.
Watex vann sprengningsutstyr for trykk fra 800 bar til 3000 bar.
Dette trykkområdet oppfyller de forskjellige rengjøringskravene til alle industrielle vaskeapplikasjoner. Som hydrodemolisjonsbetong, marin overflateforberedelse, rengjøring og maling og maling og maling og maling.

Ultra høytrykksvann som sprenger det tøffeste belegget

Mer og mer profesjonell vannblåsing vender seg til ultra høyt trykk for å utfordre industriell rengjøring og stripping prosjekter. Vann er ikke bare kostnadseffektivt, det strømmer overflaten uten skade på den eksisterende profilen og med veldig liten innvirkning på miljøet.
UHP er ideell for fjerning av rust, skala, harpikser, kjemiske rester og tykke eller slitebestandige belegg-som klorert gummi, kull-tar-epoksyer, polyuretaner og glassflakbelegg. Vannstråle både rust og belegg ved å bokstavelig talt avsky det fra overflaten. Avfallet skylles deretter bort – noe som resulterer i en helt ren overflate.


Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!