UHP vannrensemaskin UHP vannrensemaskin

UHP vannrensemaskin

Time:2024-1-26 Author:høytrykksvasker

Oversikt

UHP vannrensemaskin bruker høyere vanntrykk fra 1000 bar til 3000 bar eller høyere. Som krever en spesiell vannpumpe med høyt trykk og hydrauliske og kontrollsystemer.
UHP vannstrenging kan også lykkes med å avkaste kantene. Og hull etter støping eller maskineringsprosesser på alle slags metaller som ikke er stål.
UHP vannblåsing er metode for rengjøring av kloakk og avløpslinjer ved bruk av høytrykksvann med stor strømningshastighet kan være opp til mer enn 320L/min.
En motor eller motorisk drivkraft en vannpumpe med høyt trykk som produserer ultrahøyt vann kan gå opp til 500 bar for kloakkrensing. Og mer enn 2800 bar for overflateforberedelse.
All UHP vannstråle rengjøring er vurdert til pumpens trykk og strømningshastighet; Begge et direkte resultat av den tilgjengelige motorens hestekrefter.

UHP vannrensemaskin
UHP vannrensemaskin

Bred rekke UHP vannrensemaskin

Watex tilbyr et bredt utvalg av UHP vannrensemaskin positiv forskyvning stempelpumper og UHP vannblåsingsmaskin for kraftig rengjøring. Fullt utvalg av tilbehør, alternativer for dieselmotor eller elektrisk motorstasjon, trailer eller skrens montert for å passe til eventuelle spesifikke krav til høytrykkspumper. UHP Water Jet-rengjøringsmaskin brukes hovedsakelig i petro-kjemiske, offshore og kontraherende næringer.
Vann fra høytrykkspumpen leveres til en slangerulle som inneholder høytrykksstråle slangen matchet for trykket og strømmen.
Når en dyse er festet til enden av jettingsslangen, opprettes trykket i systemet. Dyser er dimensjonert for å matche designet ut av motoren .og vannpumpe pluss faktoreringstapstap på grunn av diameteren og lengden på høytrykksstråle -slangen.
Hver dyse er designet for å lede høytrykksstrømmer av vann for å trekke høytrykksstråle gjennom et rør.
Vinkler på vannstrømmen kan varieres; Vannstrømmer rettet mer mot rørveggoverflatene. Produser bedre rengjøringsresultater mens du reduserer trekkkraften til dysen.
Vannstrømmer rettet mot rørets midtlinje gir maksimal trekkraft, men reduserer effektiviteten

UHP vannrensemaskin
UHP vann sprengning

Rotativt hode for UHP -vannstrengning

For å fjerne den tilstoppede kloakklinjen eller drenering, brukes en dyse med et rotativt hode.
Fremover Jet bruker bare en liten andel av den totale LPM for å kjede gjennom en blokkering med et minimalt tap av fremdrift.
Den fremre jet er design til å kjede seg inn i blokkeringen for å la de bakre jetflyene med mer flyt fjerne hoveddelen eller resten av blokkeringen.
Under arbeidet kan den fremre strålen ha redusert strømning per åpning sammenlignet med bakre dyse -åpninger; Trykket er alltid det samme i det hele tatt.

hydroblasting machine

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!