Trykkvaskmaskin for avløp og rengjøring av avløp Trykkvaskmaskin for avløp og rengjøring av avløp

Trykkvaskmaskin for avløp og rengjøring av avløp

Time:2024-1-24 Author:høytrykksvasker

Trykkvaskmaskin vedtar sterkt trykkvann for å bryte opp og eplefett, slam, rust gammel maling, vegmerkering og til og med trerøtter fra kloakkavløpsrør. Tenk på hydrostråling som trykkvask for innsiden av rørene dine, bare kraftigere.
Vannstrålemaskin består av en slange, dyse og en maskin som skaper vanntrykket. Å, og vannet. Hydro -jeting bruker ingen kjemikalier, bare rent vann.
En erfaren vannstråle -entreprenør vil vite den nøyaktige mengden vanntrykk som er nødvendig for å bryte opp og dyslodge hindringer uten å skade røret.
Kakulerer trykk- og strømningshastigheten i henhold til rørets diameter eller rør.

Trykkvaskmaskin for avløp og rengjøring av avløp

Trykkvaskmaskin kan fjerne alt

Det er virkelig ingen hindringer som hydrojetting ikke kan takle. Den skyver lett gjennom og vasker bort de mest gjenstridige blokkeringene og det harde materialet.
Maks sikkerhet
Vannstråling fjerner blokkeringer og får avløpsvannrørene dine rent ved å bruke noe mer enn sterkt trykkvann. Ingen kjemikalier trengende. Ingen kjemikalier brukt.
Hvilken vannjet sprengningsmaskin for drenering?
En dreneringstett er sikkert et stort problem, men de fleste er enkle å fikse. Du trenger hjemmestempel og litt albuefett. Noen ganger forårsaker imidlertid disse treskoene, som kan være dypt i linjen, større problem enn du tror.
Vannblåsing er en innovativ ny metode som garanterer et rent avløp hvor som helst i hjemmet. Det er et trygt, effektivt alternativ til de typiske avløpsrensemetodene ved bruk av høytrykksblatter av vann for å rengjøre interiøret i røret.
I hovedsak er ultra høyt trykkvann så kraftig at det renser hver overflate i røret. Resultatene er mindre rusk og avfall som blir igjen etterlatt. Fjerner ekstreme blokkeringer.
Kraften til hydro -sprengning er sterk nok til å fjerne tresøtter og alvorlige dreneringsblokkeringer når det er nødvendig

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!