Rengjøringssystem med høyt trykk Rengjøringssystem med høyt trykk

Rengjøringssystem med høyt trykk

Time:2024-1-12 Author:høytrykksvasker

Oversikt

Systemer med høy trykk vann har riktig trykk og strømningshastighet med tilbehør for å imøtekomme alle prosjekter som krever sprengning av høyt trykk. Det er den mest effektive metoden for å rengjøre for et stort antall bruksområder, inkludert industriell rør og rust og maleri fjerning.
Høyt trykk vannblåsing er en utbredt vannutladningsoperasjon med høyt trykk mer enn 40000 psi. I de fleste tilfeller, på grunn av effektiviteten, vil vannblåsing bare kreve en operatør for en gitt applikasjon.

Fordeler med sprengningssystemer med høyt trykk:

Reduksjon av driftsstans for anlegg
Arbeidskraftbesparende
Plantebeskyttelse
Vannkonservering
Ingen behov for kjemikalier og ikke-farlige materialer

Bruksområder for sprengningssystemer med høyt trykk:

 • Gammel maling fjerning
 • Skip skrogvask
 • Konkret riving (vannavgang)
 • Kloridfjerning fra betong
 • Fjerning av asbest med ultra høyt trykkvann
 • Pool Renovering
 • Rengjøring av investeringer
 • Fjerning av avsetninger i rør
 • Rustfjerning og avkalking
 • Marin overflateforberedelse
 • Ovnrengjøring i sementanlegg
 • Fortau overlegg Forberedelse
 • Betongoverflateforberedelse
 • Tankrengjøring med spesielle dyser
 • Avveksling med vannstråle med høyt trykk

Høyt trykk og strømningshastighet gjør både vannsprengningssystemets applikasjonseffektiv. Uansett hva kravet ditt er forskjellige rengjøringskrav i, kan Watexs vannblåsingssystem samsvare med kravet ditt.
Systemer med høy trykk vann er ideelle for spesialiserte tjenesteleverandører, byggefirmaer, renoverere og for forskjellige bransjer.
Reduser driftsstansen til anlegget ditt ved å bruke Watex’s High Pressure Water Blasting Machine.
Kjele og fjernhydraulisk luftvarmervask og en rekke andre jobber er ingen utfordringer for vårt sprengningssystem med høyt trykk.
Ultra høytrykksvannstrålingssystem, eller UHP -vannstråling, er ganske enkelt praksisen med å bruke sterkt trykkvann for å fjerne et belegg eller forurensning fra et underlag. Noen ganger oppnås dette ved å sprenge glass, korn eller et annet slipende materiale ved høyt trykk på en overflate. Men av noen få grunner er det under noen omstendigheter ikke noe smartere valg enn rent vann og høyt trykk.

Et allsidig alternativ

Ultra høytrykksvannstrålemaskin kan brukes til å fjerne rust, harpikser, kjemiske rester, maling og epoksyer, alt uten avhendingstiltak nødvendiggjort ved sprengning med kjemikalier, løsningsmidler og slipemidler. Dette gjør praksisen til et attraktivt alternativ i mange av bransjene.
Ofte er ultrahøytrykksvannstråling rimeligere enn alternative metoder. Dette er fordi kostnadene forbundet med å huske store mengder slipemateriale kan bli ganske høye. Fordi færre potensielt skadelige materialer er involvert i prosessen, er det færre problemer knyttet til inneslutning og færre relevante bransjeforskrifter.

Fordelene med UHP vannblåsingssystem

Miljøvennlighet er en av hovedattraksjonene ved å fjerne belegg via utøvelse av ultra høytrykksvannstråling. Spesielt i potensielt sensitive innstillinger reduserer UHP -vannstrålesystem muligheten for å innføre avfallselementer i miljøet. Bruken av slipemidler kan produsere en god del avfall fra eksplosjonsmediene, maling av rusk og rustprodukter, men disse biproduktene reduseres med UHP -vannblåsingssystemer. Dette gjør praksisen spesielt attraktiv for arbeid i den marine industrien.
Ledende saneringsjobber er også viktigste muligheter for bruk av UHP -vannstråling. Skadelig støv elimineres, og siden blyflis ikke blandes godt med vann, kan resten lett filtreres ut før vannet sendes til behandling.
Når du sprenger rundt sensitive maskiner som involverer mange bevegelige deler, har korn fra slitende sprengning potensial til å påvirke ytelsen til det maskineriet. Rent vann sprengt ved høyt trykk er også et fornuftig alternativ i disse situasjonene.

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!