rengjøring av vannstrålevarmeveksler rengjøring av vannstrålevarmeveksler

rengjøring av vannstrålevarmeveksler

Time:2024-2-7 Author:høytrykksvasker

rengjøring av vannstrålevarmeveksler kan jetvarmeveksler grundig og effektivt. Avsetninger og andre partikler kan bli innlevert i varmevekslerrøret, noe som reduserer effektiviteten av varmeoverføring.
Enhver reduksjon kan føre til høyere utgifter for operatøren. Bruk Watex vannstråleutstyr for å holde varmeveksleren i gang med full effektivitet.

Rengjøringssystem for vannstråle varmeveksler involverer en liten dyse plassert på enden av enten et stivt rør eller en fleksibel slange.
Vannstrålen med høyt trykk fjerner skala, rust, rester og andre avsetninger. Avfallet vaskes bort med vannet.
Varmevekslere er enheter som overfører termisk energi fra det ene stoffet til det andre.
Stoffene strømmer gjennom varmeveksleren i samme, i motsetning til eller krysset retning.
I de fleste tilfeller er varmevekslere laget av metall, men det er også varmevekslere laget av emalje, plast, glass, silisiumkarbid, kobber, aluminium eller stål, spesielt rustfritt stål.
De har form av rør eller plater. Normalt brukes vann, termisk olje, smeltet salt eller flytende metall som varmebærer.
Vannstråling som kan justeres i parametrene arbeidstrykk. Vannmengde, temperatur og dysestørrelser kan oppnå enestående rengjøringsresultater.

rengjøring av vannstrålevarmeveksler

Spesielle dyser med rengjøring av vannstrålevarmeveksler

Når du må fjerne oljerester er det ideelt å bruke rene vannmaskiner opp til 2800 bar, når du må fjerne hard skorpe trenger du mer trykk og en mer aggressiv vannstråle med spesielle dyser.
Av denne grunn anbefaler Watex å starte med lavt vanntrykk og lite vannmengde og deretter øke begge sakte.
For rengjøringsvarmevekslere tilbyr Watex et bredt spekter av høytrykksrensere med nyttig tilbehør. Har du spørsmål om rengjøring av varmevekslere?
Avsetninger og andre partikler kan bli innlevert i varmevekslerrøret, noe som reduserer effektiviteten av varmeoverføring. Enhver reduksjon kan føre til høyere utgifter for operatøren.
Bruk Watex vannstråleutstyr for å holde varmeveksleren i gang med full effektivitet.
Vannstrålen med høyt trykk fjerner skala, rust, rester og andre avsetninger. Avfallet vaskes bort med vannet.

Varmevekslerrør med vannstråling

Vannblåsing tilbyr varmeveksler, kondensator, fordamperrør – rengjøring av rør og høytrykksvannstråleutstyr for fordamperrensing, rengjøring av kondensatorrør.
Rengjøring av varmevekslerrør og forskjellige rengjøringsapplikasjoner.
Watex vann sprengning tilbyr hydro -jettingssystem med høyt trykk fra 100 bar til 2800 bar trykk som består av høytrykks gjengjeldende stempelpumpe.
Det er mange fordeler med å bruke vannstråleutstyr med høy trykk fremfor kjemisk rengjøring, penselrensing og flere andre konvensjonelle metoder.
Pumpens strømningshastighet opp til 700 LPM og trykk opp til 2800 bar er tilgjengelig. For krav, vennligst kontakt Watex vannblåsing.

Rå u-rør varmevekslerrengjøring 

Fjerning av hard koks og fet slam fra syv meter lange varmevekslere på 2 dager sammenlignet med de seks dagene tatt av tradisjonelle vannstråleentreprenører

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!