Rengjøring av vannblåsing Rengjøring av vannblåsing

Rengjøring av vannblåsing

Time:2024-3-21 Author:høytrykksvasker

Oversikt

Når det gjelder å avslutte et prosjekt trenger rengjøring av vannblåsing for å fullføre, er valg av en overflatebehandlingsmetode ofte i orden.
Rengjøring av overflaten på prosjektet ditt kan være avgjørende for å bevare kvaliteten på det tiltenkte belegget ditt, så vel som integriteten til selve overflaten.
Den rette typen overflatebehandlingsmetode vil effektivt sikre at prosjektet ditt er i topp tilstand når det går ut av døren.
Overflatebehandling er viktig når du er i ferd med å male, bruke et fugemasse eller trenger å glatte en overflate for å oppfylle ujevnhetskrav.
To av de vanligste typene overflatebehandlingsmaskiner er rengjøring og sandblåsende maskin, teknikker med lignende sluttresultater, men forskjellige fordeler.
Hva er deres forskjeller, og hvilken metode kan være best passform for prosjektet ditt?

Rengjøring av vannblåsing

Rengjøring av vannblåsing

Rengjøringsmaskin for vannmaskin eller ultrahøyt trykk vannblåsingssystem, er en metode som bruker vann med høyt trykk for å oppnå overflatens rydding.
Høytrykket vann distribueres i en konsentrert strøm fra utstyrets dyse for å vaske bort alle partikler, rusk eller eksisterende belegg på en overflate.
Vannblåsingsmaskin anses vanligvis som en miljøvennlig type overflatebehandlingsløsning. Den bruker ikke kjemikalier, slik at teknikken ikke frigjør noen kjemikalier i luften når det blir gjort kontakt med overflaten.
Nøye anvendelse av vannblåsingsteknikken er imidlertid viktig. Hvis vannstrømmen er konsentrert på en del av overflaten for lenge, kan det føre til divoter.
De fleste vannblastere har forskjellige dyseinnstillinger slik at vanntrykk og strøm kan justeres per projektbasis.
Fordi vannblåsende maskin bare bruker vann for å rengjøre en overflate, blir det ikke liggende noen ekstra rester. Mange vannblåser har støvsuger tørr teknologi, men skulle de ikke, vil vannet som er igjen på overflaten ganske enkelt fordampe.

Sandblåsende maskin

Som navnet også antyder, bruker sandblåsing eller slipende medier sprengning, bruker en trykkstrøm av slipende for å forberede en overflate.
Sandblåsing er også garantert når et kraftigere og effektivt alternativ til bruk av sandpapir eller kjemisk malingsstrippere er i orden.
Det er to forskjellige typer sandblåsing.
Våt sandblåsing eller dampblåsing er en høydrevet strøm av vann og medier blandet sammen. Tenk på det som en hybrid mellom vannblåsing og rett sandblåsing.
Folk bruker ofte sandblåsing når de vil unngå en støvsky, noe som er resultatet av den andre typen sandblåsing: tørr sandblåsing. Tørr sandblåsing kombinerer luft med høyt trykk og et slipemateriale.
Begge typer sandblåsing anses som raskere måter å fjerne en overflate sammenlignet med vannblåsing. Sandblåsing former også typisk materialer med lettere tid enn vannblåsing.
Er det tider når et prosjekt krever både vannblåsing og sandblåsing?

Rengjøring av vannblåsing

Både vannblåsning og sandblåsende utstyr:

Bruk høye trykkstrømmer for å fjerne overflater
Kan brukes på en rekke overflater
Stol på jevn applikasjon

Imidlertid rengjøring av vannblåsing:

  • Er miljøvennlig
  • Etterlater ingen rester
  • Bruker vanligvis ingen kjemikalier
  • Kan skape et vanninneslutningsproblem

Mens sandblåsende maskin:

  • Kan generere støvskyer
  • Kan være både våt eller tørr
  • Er ideell for å forberede overflater
  • Er raskere enn vannblåsing
  • Er et godt valg for metaller

Hvert prosjekt har unike spesifikasjoner som hjelper til med å avgjøre om vannblåsing, sandblåsing eller begge deler er berettiget.
Spesifikasjonene kan omfatte typen materiale, gjeldende overflatetilstand, krav til overflateuhet og type belegg.
Hvis du ikke er sikker på hvilken metode som er mest fornuftig for prosjektet ditt, kan du nå ut til oss som har spesialisert seg på surfingmetoder i mer enn 25 år!

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!