Overflate forberedelser Overflate forberedelser

Overflate forberedelser

Time:2024-2-2 Author:høytrykksvasker

Oversikt

Overflateforberedelse er ideell til generell fjerning av avsetning og fjerning av belegg og tilberedning av overflater.
Når du tilbereder overflater til inspeksjon, gir vannstråling mange fordeler fremfor tradisjonell sandblåsing uten sekundær skade, forurensning eller profilering.

Høyt trykkvann for forskjellige overflater Forberedelse

.Generelle rengjøringsoppgaver som rengjøring av maskindeler, prosesstekniske komponenter, transportbeholdere, ventiler etc.
. Rengjøring av tekniske overflater og overflater som påvirker prosessen
Fjerning av belegg og malingslag på konstruksjoner og teknisk utstyr.
. Avtak av ståloverflater
. Fjerning av innbrente materialer, f.eks. På grunn av temperaturer med høy prosess eller fra sveisearbeid

Rask, effektiv og økonomisk rengjøring med vann for overflatebehandling

Rengjøring med høyt trykk med vann kan brukes til et bredt spekter av overflater. Høy arbeidseffektivitet og samtidig et høyt sikkerhetsnivå for operatøren oppnås med innovative verktøy og tilbehør.

Selv vanskelige og ujevne overflater kan rengjøres med vann med høyt trykk. Vannblåsing genererer ikke noe støv og sparer også på anskaffelser og avhending av jettingsmateriale.
Vannoppløselige stoffer som oljer, dispersjoner eller mineralmaling samt gjenstridige avsetninger blir brutt opp, løsnes og føres bort av det høye vanntrykket.
Dette unngår generelt de tilhørende stammene som bæres av bruker, overflate og miljø. Ettersom bare rent vann brukes, kan stoffer fjernet ganske enkelt filtreres ut. Det er ingen gjenværende syrer, alkalier eller andre løsningsmidler som må avhendes.
Alt i alt reduseres avfallsmengdene og kostnadene betydelig. Vannstråling kan også brukes til anvendelse i eksplosjonssikre applikasjoner.
Watex utviklet nylig den nye Water Jet Unit, et miljøsikker internt caisson -rengjøringssystem som var i stand til å operere under havoverflaten for å fjerne all skala og marin vekst fra Caisson tilbake til dekknivå for avhending.
Dette forhindrer at rusk slipper til havbunnen og skaper miljøforurensning, eller blir sugd inn i heispumpene på tilstøtende caissons.

Overflate forberedelser

Produkttanker og trykkfartøy overflateforberedelse

Å fjerne produkt, biprodukt, skala eller korrosjon hjelper til med å oppnå kapasitet, økt gjennomstrømning, forbedret produktkvalitet og forbedret produksjonsnivå, og gir derfor større kostnadseffektivitet.
Filteret skiller olje fra faste stoffer og har et løsningsmiddel bakvaskesystem slik at alt gjenværende oljeinnhold kan reduseres ytterligere for å oppfylle ikke-farlige deponispesifikasjoner.
Watex har innarbeidet bruk av mange veis kanoner for å sirkulere og tankslam, slik at det kan pumpes til filterpressen for å redusere avløpsvolumet som skal tas av stedet for avhending.

https://www.youtube.com/watch?v=Y3CSelxbL5s&list=PLybO0gNhfg52W7CTpVsFbAT0YhlC9G27e

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!