Mal vann sprengning Mal vann sprengning

Mal vann sprengning

Time:2024-1-21 Author:høytrykksvasker

Oversikt

Mal vann sprengning? Høres det ikke bare kult ut, spennende og kanskje litt farlig? Vel, det var det vi også trodde. Det krever alvorlig sikkerhetshensyn og erfaring.
Watex har mange typer rengjøringsmåter i henhold til den praktiske situasjonen og utviklingen av vitenskapelig tilnærming. Vi finner alltid de riktige løsningene for hvert prosjekt.
På den annen side er intensiteten av vann under nok trykk til å sprenge belegg av overflatene de ble fulgt til mer enn bare litt farlig.
Likevel leter vi alltid etter kreative løsninger for å utvide selskapet vårt, slik at vi kan fortsette å være alt-i-ett-alternativet for våre kunder.
Når det er sagt, var det etterspørsel etter en annen teknikk som ikke bruker noe slipemiddel. Du gjettet det, hydro sprengning.
Etter å ha kastet ideen rundt i et par måneder og forsket, sendte vi en av våre mest erfarne teknologier på en biltur for å sjekke utstyret til utleie, ta en treningsklasse og bringe det hele tilbake til hovedkvarteret.

Mal vann sprengning

Fordeler med maling vann sprengning

Vannblåsing har muligheten til å være seks ganger raskere enn en vanlig mediemaskin. I stedet for å bruke mange dager på jobbsiden, kan du potensielt bare trenge å bruke 3 dager på å fjerne det samme belegget og fullføre overflateforberedelsen.
Dette avhenger selvfølgelig av prosjektet, og det er viktig å huske på at hver jobb er annerledes og kommer med sitt eget unike sett med utfordringer.
Selv om det er veldig kraftig, er den også delikat. For eksempel kan vannblåsing fullstendig ødelegge belegget over betong mens du ikke skader overflaten på betongen. Andre metoder risikerer sprekker eller forringelse av sement.

Ingen kjemisk og forurensning

Det er ingen kjemikalier eller forurensninger som brukes i vannblåsing. Dette betyr at det også er helt “støvløs”. Alt arbeidet gjøres av høyt trykk luft og vann. Dette gjør det til et renere og mer miljøvennlig alternativ.
Utstyret vårt er ekstremt allsidig og lar oss konvertere press på stedet raskt for forskjellige applikasjoner.
Til slutt, akkurat som selskapet vårt, er vannblåsende utstyr helt mobilt. Vi kan dra hvor som helst du trenger oss.
Watex høyt sprengningsutstyr er ikke vanskelig å betjene, men det kan være veldig farlig hvis det ikke brukes riktig av en trent, dyktig bruker.
Mengden rent trykk utstyret gir krever en forsiktig tilnærming.
Når du har vann som skyter ut på 40 000 psi mot noen eller noe, kan det forårsake permanent skade og til og med amputasjon.
I tillegg er det en god praksis å sjekke slangene før hver bruk for å sikre at det ikke er lekkasjer. Disse slangene er spesielle stålflettede slanger beregnet på bruk i høytrykksapplikasjoner.
Hvis du skulle springe en lekkasje og at vann gikk ut i en retning som ikke var målet, vil du sannsynligvis ha alvorlig skade på mennesker og/eller eiendom.

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!