Kloakkstråler Kloakkstråler

Kloakkstråler

Time:2024-1-17 Author:høytrykksvasker

Oversikt

Kloakkstråler er en metode for å rengjøre kloakk og avløpslinjer ved å bruke vannstrømmer med høyt trykk gjennom jetting av dyser for å fjerne og klare hindringer, samt utføre regelmessig vedlikehold for å forhindre sikkerhetskopier av avløp.
Uansett om stedet er bolig eller en større kommune, er kloakkstrålemaskin viktig for å holde stormavløp og kloakklinjer i topp tilstand, og bidrar til å forhindre skade og dempe ytterligere forverring av kloakkene.
Det er et mangfold av materialer som kan blokkere og forårsake skade på kloakklinjer; Det finnes en rekke rengjøringsmaskiner med høy trykk kloakk, dyser og andre verktøy som kan takle disse jobbene. Men kloakkstrålemaskin er fortsatt en av de enkleste og sikreste metodene for å rense ut kloakk og avløpslinjer.

Kloakkstråler

Mange navn på kloakkstråler

Kloakkstråler går med mange navn; Vannstråler, kloakkrensere, kloakkstrålemaskin, og kan monteres på en lastebil, trailer. Tøm jetter uavhengig av hva den kan kalles og/eller monteres på, er det formålet det samme; Rengjøring og vedlikehold av kloakkstrålemaskin ved hjelp av vannstråler med høyt trykk for å fjerne rusk og uønskede materialer.
Under kloakkstrålet styrer en motor en vannpumpe med høyt trykk som bygger seg opp i inneslutningsenheten, og effektivt presser vannet. Alle høytrykksstråleenheter er vurdert av trykk og vannstrøm.
Høytrykkspumpen leverer vann til en slangehjul som inneholder høytrykksstråle-slange. Denne slangen skal matches for passende trykk og systemstrøm.
Når den er festet til enden av jettingsslangen, skaper dysen trykk i systemet. Hver dyse er designet for å lede vannstrømmer med høyt trykk tilbake mot inngangspunktet. Dette er for å hjelpe til med å drive dysen lenger nedover linjen og trekke jettingsslangen gjennom røret.
Det er viktig å merke seg at dyser må samsvare med utformingen av motoren og vannpumpen. I tillegg bør man huske for å ta trykktap på grunn av diameteren og lengden på jettingsslangen.
Vinkler på vannstrømmen kan varieres; Vannstrømmer rettet mer mot rørveggoverflatene gir bedre rengjøringsresultater. Imidlertid reduserer dette trekkkraften til dysen.

Hvilket trykk og flyt trenger du for kloakkstråler?

Når du stråler avløpsledninger, vil en kombinasjon av strømning og trykk sjelden være optimal i alle situasjoner. Det er viktig å analysere hver situasjon for å bestemme hvilken presse og flyt som trenger for forskjellige kloakk.
Generelt er 200-300 bar med en strøm på minst 200L per minutt i stand til å bryte gjennom de fleste av disse blokkeringene. På den annen side er skylling av sand eller annen fin, løst rusk fra en kloakklinje mer effektiv med en strømning på 40 til 60 liter per minutt og et trykk på omtrent 1500 psi for effektivt å skyve sanden til fangstbassenget.
I tillegg er det viktig å huske at forskjeller i slangediameter, lengde og rørdiameter alle spiller en viktig rolle i trykktap og hvilken strømning som fungerer best.
Generelt sett, når slangelengden og/eller diameter øker, vil operatøren oppleve trykktap ved jettende dysen.
Dette betyr at operatørene ikke rengjør med presset de tror de er, så vurder dette trykktapet. Når rørdiameteren øker, vil den høyere strømningsvurderingen du trenge for å skylle alt det ødelagte ruskene nedover linjen.

Kloakkstråler

Høytrykksstråler en tilstoppet kloakk eller avløpslinje

For å trenge gjennom en rotmasse eller blokkering slik at den bakre kan fjerne blokkeringen, bør operatørene alltid bruke en jet -dyse med en fremoverstråle.
Imidlertid er det viktig å huske å bruke jet dyser foran bare for å fjerne direkte blokkeringer til flyt gjenskaper.
Alle de bakre jetflyene kan rengjøre kloakk og rørledninger helt når strømmen er gjenopprettet.
Dette er en grunnleggende rektor med høyt trykkstråler som brukes på alle rør med forskjellige diametre. Det er alltid bra å ha en ekstra dyse for både å skjære gjennom rusk og for å spyle rusk, siden en hvilken som helst dyse med en frontvendt jet vil være mindre effektiv enn en dyse uten dem.

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!