Kloakkstrålemaskin Kloakkstrålemaskin

Kloakkstrålemaskin

Time:2024-1-7 Author:høytrykksvasker

Oversikt

Hvorfor kloakkstrålemaskin? Kloakkstrålemaskin er en metode for å rengjøre kloakk og tappelinjer ved å bruke ultrahøyt trykkvannstrømmer med spesialiserte jettingdyser for å fjerne og klare hindringer, samt utføre regelmessig vedlikehold for å forhindre sikkerhetskopier av avløp.
Uansett om stedet er bolig eller en større kommune, er kloakkstråling avgjørende for å holde stormavløp og kloakklinjer i topp tilstand, bidra til å forhindre skade og dempe ytterligere forverring av kloakkene.

Det er et mangfold av materialer som kan blokkere og forårsake skade på kloakklinjer; Fett, oljer, fett, mineraler, gjørme, slam, skitt og trerøtter er alle ofte funnet tilstoppende kloakk.
Det finnes en rekke maskiner, dyser og andre verktøy som kan takle disse jobbene, men kloakkstråling er gjenstår en av de enkleste og sikreste metodene for å rense ut kloakk- og avløpslinjer.

Kloakkstrålemaskin

Hva er kloakkstrålemaskinen inkludert?

Kloakkstrålemaskin går etter mange navn; Hydro Jetter, kloakkrensere, kloakkstråle, kloakkblåsemaskin og kan monteres på en lastebil, trailer eller skrens. Uansett hva det kan kalles og/eller monteres på,
Det er det samme; Rengjøring og vedlikehold av kloakksystemer ved hjelp av vannstråle med høyt trykk for å fjerne rusk og uønskede materialer.
Høytrykkspumpen leverer vann til en slangehjul som inneholder høytrykksstråle-slange. Denne slangen skal matches for passende trykk- og strømningshastighet.
Når den er festet til enden av jettingsslangen, skaper dysen trykk i systemet. Hver dyse er designet for å lede vannstrømmer med høyt trykk tilbake mot inngangspunktet.
Dette er for å hjelpe til med å drive dysen lenger nedover linjen og trekke jettingsslangen gjennom røret. Det er viktig å merke seg at dyser må dimensjoneres for å matche utformingen av motoren og vannpumpen. I tillegg bør man huske for å ta trykktap på grunn av diameteren og lengden på jettingsslangen.

Vinkler på vannstrømmen kan varieres; Vannstrømmer rettet mer mot rørveggoverflatene gir bedre rengjøringsresultater. Imidlertid reduserer dette trekkkraften til dysen. Vannstrømmer rettet mot midtlinjen til røret gir maksimal trekkraft, men reduserer effektiviteten av rørmuren.

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!