Hva er vannstråleutstyret? Hva er vannstråleutstyret?

Hva er vannstråleutstyret?

Time:2024-2-15 Author:høytrykksvasker

Vannstråleutstyr er en støvfri teknikk som tillater samtidig, for eksempel å henge og male for å fortsette, minimerer avfallsstrømmen, reduserer rengjøringstiden og forbedrer rengjøringseffektiviteten når det brukes i overflateforberedelse. Operasjonen er dyktig til å avsløre den opprinnelige profilen uten ytterligere erosjon og garanterer det høyeste nivået av renslighet av all overflateforberedelse-Hva er vannstråleutstyret


Vi designer og bygger vannstråleutstyr pumpe og system, leverer reservedeler og tilbehør, og tilbyr støtte for levetid. Fra større konstruksjons- og sivilingeniørprosjekter til fjerning av produktforurensning i kjemiske anlegg, kar og reaktorer.
For nedbygging og dekontaminering av kjernefysiske installasjoner og overflateforberedelse av skipens skrog.
Bruken av vannstrålemaskin med høyt trykk fortsetter å vokse, og det er grunnen til at design og innovasjon er så viktig for oss. Med en rekke standardpumper og utstyr, sammen med muligheten til å produsere skreddersydde systemer som passer spesifikke applikasjoner, leverer vi alle krav til industrielt vannstråleutstyr.

Fordelene med vannstråleutstyr

Tetningssystem med høy effektivitet, oljekjølt og trykk på pumpeutstyr, bruk av den nyeste ingeniørteknologien for å muliggjøre robust design.
Konstruksjonsteknikker med lav vekt for å sikre markedsledende ytelse, energieffektivitet og lav levetidskostnader.
Sikkerhet, pålitelighet, verdi for pengene og enkel vedlikehold av sprengningsutstyr for høyt trykk.

Hva er vannstråleutstyret?

Pålitelig

Pålitelighet og enkel vedlikehold er designet til alt pumpesystemet vårt. Design, kombinert med forbedret komponentvalg og overvåking har vært grunnleggende i påliteligheten til utstyret vårt.
I hjertet av enhetene våre er den frem- og tilbakegående stempelpumpen. Dette pumpeområdet blir respektert i mange bransjer for sin kvalitet og pålitelighet.

Sikkerhet for vannstrålemaskin


Pumpeenhetene våre er iboende trygge gjennom lyddesign, valg av kvalitetskomponent og gode monteringsteknikker og prosedyrer basert på bransjens beste praksis.

Kostnadseffektivt for vannblåsende utstyr

Unikt tetningssystem gir uovertruffen levetid og oppetidsfordeler i forhold til tradisjonell pakketeknologi.
I løpet av mange tusen timer, så planlagte reparasjoner og vedlikehold er alt som er nødvendig. I stedet for de hyppige ad hoc -pakkingsforseglingsendringene som kreves av andre pumper.
Watex tilbyr et komplett utvalg av vannjettende utstyr og tilbehør med høyt trykk, inkludert vannblåsingskanoner, flerpistolventiler, 3D-rengjøringshoder, dyser, indre rør og eksterne buntblåsingssystemer og beskyttelsesklær.
Watex har like mange pumpeenheter å velge for forskjellig materialrensing. Ikke bare røret, men overflatens rengjøring for å rengjøre mange ting som maling rust og gruve rengjøring også.
Det er mange grunner til at entreprenører og bransje spesifiserer Watex -pumpeenheter.

Flere fordeler med vannstråleutstyr

Høy effektivitet med jevn ytelse
Lav driftskostnad
Rask, enkelt vedlikehold med lavere kostnader
Avansert ingeniørfag og lang levetid
Gjenoppbyggbar etter 20 000 timer

https://www.youtube.com/watch?v=Y3CSelxbL5s
vannblåsende utstyr

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!