Hva er påføringen av ultrahøyt trykkvannstrålemaskin Hva er påføringen av ultrahøyt trykkvannstrålemaskin

Hva er påføringen av ultrahøyt trykkvannstrålemaskin

Time:2024-1-9 Author:høytrykksvasker

Oversikt

Ultra høytrykksvannstrålemaskin er den foretrukne metoden på prosjekter der store mengder slipemidler må samles og avhendes.
Flere studier har vist at overflater som har blitt sprengt med vann med superhøyt trykk. Watex -maskinen er mer bedre enn de som strømmer med tradisjonelle faste slipemetoder.

Vannstrangsmaskin med høyt trykk er veldig nyttig for enhver virksomhet som trenger vannblåsende utstyr. Til å begynne med vil Watex redusere de samlede kostnadene for driften, siden den samlede hydroblasting av prosjektvarigheten blir kortere (noe som fører til reduksjon av overheadutgiftene). Og ingen kostnader oppstår for fjerning, lagring og inneslutning av media.

Dessuten gir ultra høytrykksvannstrålemaskin en renere overflate til belegg, noe som resulterer til lengre varig belegg.
Det er ofte akseptert at overflater som har vært vann sprengt med superhøyt trykkboller har et betydelig lavere nivå av restklorider (salter) som tillater bedre belegg vedheft og lengre levetid.
Watex avskaffer også muligheten for medieforurensning som potensielt kan redusere overskuddet. Som kornforurensning av turbiner, kompressorer og dekkutstyr, sensitivt og utstyr med lagre.
Når det gjelder hastighet, har det allerede blitt nevnt at den totale prosjekttiden reduseres. Watex UHP vannstrålemaskin fungerer ved så høyt trykk som fører til økt produktivitet. Generelt tillater Watex øyeblikkelig fullføring av arbeid mindre rotinspeksjon.

Hva er påføringen av ultrahøyt trykkvannstrålemaskin

Vannstrålemaskiner

Bruken av vann er en teknikk for rengjøringsflater, som utelukkende er avhengig av energien og kraften til vann som slår en overflate for å oppnå dens rengjøreffekt.
I prinsippets slipende brukes ikke i vannblåsingssystemer, og dermed elimineres problemene forårsaket av støvforurensning. Og av avhending av brukte slipemidler blir eliminert.

Overflatetilstand etter vannstråling

Når store områder er sprengt vann, kan det oppstå flash -rust som rister den opprinnelige overflatestandarden, før maleriet kan utføres.
Graden av blitz rusting avhenger av mange faktorer. Siden fuktighetsnivå, temperatur og hvor lang tid overflaten blir utsatt.
Små mengder lysbrunbrun rust vil delvis misfarge den opprinnelige ståloverflaten. Misfargen kan være jevnt fordelt, eller i lapper, men den vil ikke være tung nok til å markere et objekt børstet mot områdene.

Medium Flash Rust: Et lag med lysbrunbrun rust dekker den originale ståloverflaten.
Dette laget kan være jevnt fordelt eller i lapper, men det vil være tungt nok til å enkelt merke gjenstander som er børstet mot områdene.
Tunge Flash Rust: Et tungt lag med mørk solbrun rust vil dekke den opprinnelige overflaten fullstendig. Dette laget vil bli jevnt fordelt og vil enkelt merke gjenstander som er børstet mot områdene.

Temperaturstigningen når UHP vann sprenges

Bruken av sprengning av vannstråle vil føre til at temperaturen på stålet stiger. Økningen av temperaturen på ståloverflaten kan være betydelig. Avhengig av trykket på utstyret som brukes og vil hjelpe vann sprengte overflater til å tørke av raskere, og dermed redusere graden av blitz rusting.

Fjerning av utenlandske elementer med høytrykksvannstrålemaskin


Bruken av vann har fordelen av å fjerne olje og fett fra overflaten sammen med saltavsetninger. Dette er et viktig pluss poeng med sprengning av vannstråler. Den grå, brune til svart misfarging av korrodert og pittet stål etter at vannblåsing kan ikke fjernes ved ytterligere sprengning. Studier viser at denne tynne filmen består av hovedsakelig jernoksid, som er et inert materiale. Ettersom det er tett vedheftet, gir det ikke et alvorlig forurensningsproblem.

https://www.youtube.com/watch?v=Y3CSelxbL5s

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!