Høytrykksvannstråling Høytrykksvannstråling

Høytrykksvannstråling

Time:2024-1-8 Author:høytrykksvasker

Oversikt

Vannstrang med høyt trykk er bruken av høyhastighetsstrømmer av høytrykksvann for å rengjøre forskjellige overflater for alle materialene og for å skjære gjennom nesten alle faste materialer.
I vannstråling med høyt trykk blir ultra høyt trykkvann tvunget til å passere gjennom det lille hullet og åpningen av hydrostråle-dysen, der begrensningen av den lille åpningen resulterer i en vannstrøm med høyt trykk for å oppnå rengjøring.
Høytrykksvannstråling kan bare være rent vann eller vann med slipemidler, rengjøringskjemikalier eller andre tilsetningsstoffer ved et driftstrykk på mellom 10.000 til 40.600 psi fra et system som inkluderer en motor, pumpe, vannlagringstankslange, spesialisert dyse og annet tilbehør . Begrepene “ren vannstråling” og “slipende jetting” brukes også.
Foruten “blokkering” i kloakken din er de viktigste årsakene til bolig- og kommersiell avløpslinje.
Og resultere i oversvømte kjellere, kontorer, restauranter, skoler, sykehus, mye sted. Et vanlig vedlikeholdsprogram for kloakk som inkluderer UHP -vannstråling kan bidra til å unngå uventede tilbakeslag av avløp.

Hvor høytrykksvannstrål fungerer?

Trykk på vanlig vann, kontrollere og drive det under høyt trykk i avløp eller kloakklinje. Siden vi bruker vanlig vann med trykk, er vannstråling miljøsikker og økonomisk. Fordi vi kan bruke forskjellige dyser og tilknytninger, kontrollerer vi ikke bare rengjøringsprosessen, vi kan også rette de kraftige vannstrømmene for å fjerne de tøffeste blokkeringene.

Vår sprengningsmaskin er i stand til å fjerne

Tunge røtter
Olje, fett
Gjørme, sand og grus
Herdet skala
Til og med noen hindringer som normalt vil kreve å grave eller grave ut!


Disse blokkeringene vannet som ble brukt ved å drive jetter vasker bort alle forurensningene i røret, i motsetning til en kabelskrue eller ålmaskin, som bare kan kjede et hull i slam eller røtter; Høytrykksvann som sprenges effektivt skrubber full diameter på røret ditt med å vaske alt rusk ut av røret ditt.

Hjem, restauranter, matprodusenter, hotell, skoler og sykehus opplever alle tilbakevendende oppbygging i interiør og utvendige linjer fra slam, fett, røtter.
Oppbyggingen kan føre til kroniske problemer med flom og skade på eiendom, noe som resulterer i avbrudd i tjenester og virksomhet.
Rørleggerprofessorer vil evaluere dine behov, semi årlige eller årlige forebyggende vedlikeholdsprogram for å beskytte dine verdifulle investeringer.
Det sikrer overholdelse av helseavdelingen og forhindrer en oversvømmet kjeller eller tap av inntekter som følge av dyre nedleggelser. Noen virksomheter kan kreve bare en eller to rengjøringer årlig, mens andre drar nytte av månedlig eller kvartalsrengjøring.

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!