Høytrykksvann sprengning Høytrykksvann sprengning

Høytrykksvann sprengning

Time:2024-3-2 Author:høytrykksvasker

Høytrykksvann sprengning for overflatespaling alltid mer enn 2000 bar til 2800 bar og kan oppnå rørsrensing med lavere trykk, men med stor strømningshastighet som 300L/min.
Bortsett fra presset, er noen faktorer like viktige for å avgjøre hvilken modell du skal kjøpe.
Som strømningshastigheten og hvilket materiale de vil rengjøre?
For rengjøring av røret eller røret bør også vurdere diameteren og strømningshastigheten. Foruten dieselmodellen eller den elektriske modellen er valgt i henhold til klientkrav.

Motorens strøm og førerhusdesign for sprengningssystem for høyt trykk

Trykket på vann som genereres ved pumpeenheten .og strømningshastighetskoming med høy trykkpistol bestemmes av motorens kraft fra kompakte gravemaskiner.
Bortsett fra hestekrefter, er momenthastigheten og antall sylindere viktige indikasjoner på motorens kraft.
Når det gjelder førerhusdesignet, har lukket førerhus en tendens til å være mer populær enn den åpne typen. Fordi det beskytter deler mot vannvær og flygende rusk på byggeplasser. Det skaper mer behagelig og gunstig miljø for operatøren.

Høytrykksvann sprengning

Miljøfaktorer for sprengning av vann

Tare arbeidsmiljøer er ganske vanlige i bransjene som bruker vannblåsing som en metode for rengjøring.
Ekstreme temperaturer, typen klær som er slitt og andre faktorer som fuktighet eller fuktighet. Kan resultere i en rekke skader, inkludert dehydrering, hypotermi, solslag og mer.
Helse og sikkerhet
Det er tydelig at riktige prosesser og prosedyrer må etableres .og implementeres for å ivareta arbeidere som bruker vannblåsingsutstyr.
Risikoer må identifiseres, beskrevet og vurderes for å bestemme hvilken type skader de kan påføre arbeidere. Og kontrolltiltak må settes på plass for effektivt å administrere disse risikoene.
Helse- og sikkerhetsprosedyrer må kommuniseres riktig til alle arbeidere. Helst i skriftlig form, slik at det er en konstant referansekilde for disse arbeiderne å henvende seg til når de er i tvil.
Bruk
Vannblåsing brukte mye mange bransjer, inkludert flyplasser, veier og motorveier, tung konstruksjon, vedlikehold av marine fartøyer.
Produksjons- og prosessanlegg, kraftverk, masse- og papirfabrikker, petrokjemiske planter og mange andre.
Det som gjør denne rengjøringsløsningen så effektiv, er dens evne til å tilpasse seg kravene til praktisk talt ethvert rom, selv de som konvensjonelle sprengningsmetoder ikke ville være mulig å bruke for å utrydde skitt og andre uønskede materialer.
Som et resultat erstatter maskiner med høyt trykk vann i dag mange gamle rengjøringsmetoder. Som sandblåsing som genererer støv som betyr at dødelige forurensninger kan bli luftbårne; og andre tradisjonelle solide slipende rengjøringsapplikasjoner som ofte kan føre til alvorlig erosjonsskade på overflater og maskiner.

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!