Høyt trykkvannsutstyr Høyt trykkvannsutstyr

Høyt trykkvannsutstyr

Time:2024-2-9 Author:høytrykksvasker

Oversikt

Utstyr med høyt trykk vann er en teknikk for å rengjøre ytre overflater. Det er helt avhengig av den rene vannkraften fra en trykkkilde for å oppnå ønsket rengjøringseffekt på den tiltenkte overflaten.
Sand, giftige og potensielt skadelige kjemikalier brukes ikke i systemet med høyt trykk.
En svært trykk og fokusert strøm av vann kommer fra vannblåsende maskin, som inkluderer pumpe og riktig dyse.
Et høyt trykkvann opp til 3000 bar brukes til å fjerne gammel maling, rust, gummi, kjemikalier eller annen tung oppbygging uten å forårsake skade på overflaten under den.
Vannblåsende utstyr er enheten for å fjerne industriell skitt, begroing, avsetninger og oksidasjon ved bruk av vann under veldig høyt trykk.
Den er rettet mot en overflate gjennom en spesialisert eksplosjonsdyse. Ikke forveksle dette med kraftvask.

Nøyaktighet og spesialitet med sprengning av høyt trykk

  • UHP -vannrensingsutstyr fungerer på interiøret og utsiden av strukturer og maskiner. I orden for å oppnå den kraftige og presise spesialrensingen som våre industrikunder krever, utviklet vi vår egen patenterte prosess.
  • Dette er kjemikaliefri, miljømessig og vennlig og sikker rengjøring på arbeidsplassen. Det vil ikke skade overflaten og effektiv og kostnadseffektiv også.
  • Vi har logget hundretusenvis av timer av maskinene våre til petroleum, kjemisk og andre produksjonsindustrier, som har kommet til å stole på høytrykksteknologien for å rengjøre viktig utstyr.
  • Oppbevaringstank
  • Fartøy
  • Kjele
  • Varmeveksler
  • Rørbunter
  • Jernbanebiler
  • Siloer

Hvorfor velge vann med høyt trykk?

Vannblastere med høyt trykk er det øverste valget av flere grunner. For det første er det raskere enn andre metoder, fordi vi bruker en 50% større dyse for å rengjøre mer av overflaten ved et raskere klipp.
For det andre kan alt vann og rusk suges bort gjennom en vakuumslange festet til dysen.
Den kraftige vakuumbilen i den andre ende pumper og lagrer fjerningsvann og rusk. Det er ikke noe stående vann og ingen feiing. Du kan få utstyret ditt tilbake i drift før. Ultra høytrykksvannstrål eliminerer behovet for å bruke farlige kjemikalier på eiendommen din, noe som også kan forsinke å få utstyret tilbake på nettet til røyk har forsvunnet og farlig drenering fjernet.
Vannblåsing er skreddersydd for rengjøring av varmevekslere og rørbunter, se følgende bilde

Høyt trykkvannsutstyr

Ekte rengjøring med ultrahøyt trykkutstyr

At høytrykksvannet kan kontrolleres så, og så spesifikt rettet gjennom en vannstråle, gjør det til det eneste sanne rengjøringsalternativet for det indre av rør og for å eliminere blokkeringer.
For virkelig tøffe vannblåsende jobber drives pumpen av en 400 hk motor som kan generere så mye som 40 000 pund per kvadrat tomme trykk.
Det er ikke noe belegg eller rusk som kan stå opp til så høyt trykk. Vi har fjernet polymerbelegg fra indre kar, og har renset et innvendig belegg av en reaktor.

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!