Høyt trykkstråling for avløp og kloakk Høyt trykkstråling for avløp og kloakk

Høyt trykkstråling for avløp og kloakk

Time:2024-2-2 Author:høytrykksvasker

For å unngå det alvorlige problemet med vannskader eller flom på grunn av stoppede avløp, kan høytrykksstrålemaskin tilby mange fordeler og metoder.
Det vil heller ikke skade rørene. Pulsen av denne typen rengjøringer gjør det lettere for rørleggeren å manøvrere slangen. Dette vil unngå skade på eldre rør.
Rørene forblir rene og ikke –splittet i en lengre periode, og unngår dermed ekstra kostnader. Vannstrålemetoden kan faktisk forhindre at tresko dannes i flere år.
Det er ikke en annen metode tilgjengelig som kan gjøre en slik komplett rengjøring.
Etter at trykkstrålingen er fullført, kan rørleggeren også bruke et kamera for å inspisere rørene helt. Dette vil være sikker på at de er helt rene og klare for alt rusk og all dårlig lukt.
Tapp tresko er et problem for enhver huseier, forretnings-, kommersiell, industriell og institusjonell etablering på et tidspunkt.

Høyt trykkstråling for avløp og kloakk

Hva inkludert?

Den består av en høytrykksslange med en spesialisert dyse koblet til en maskin som presser vannet, og produserer en kraftig strøm som renser avløpet.
Det gjøres vanligvis gjennom en rensing, som er en åpning som lar rørleggere rense ut tresko. Vannet blir tvunget ned i avløpet, der det skyver fett, mineraloppbygging, hår og annet rusk gjennom avløpet.

Det beste alternativet for å tømme de tilstoppede rørleggerlinjene

For veldig langsomme avløp eller fullstendig plugget, er høytrykksstråling raskt, økonomisk, miljøsikker og er en langsiktig løsning.
Vannstråling er en løsning som brukes best når tresko ikke kan fjernes ved hjelp av en rørlegger slange, for eksempel større oppbygging av slam og fett som har bygget seg opp over tid, eller trerøtter.
Vannstråling er kjent som en av de mest effektive måtene å rense ut rørblokkeringer på.
Dette gjøres ved å bruke en kontinuerlig eksplosjon av høyt trykkvann gjennom en slange som skyves ned en avløpslinje.
Vann blir tvunget ut til 60 000 psi. Selv om det er alternativer som å snake ut en tette, gjør Hydro Jeting en grundigere jobb. Dette er fordi hydro -jeting renser hele diameteren på røret.
Alternative metoder stikker bare et hull i blokkeringen og etterlater rusk. Vannstråling renser innsiden av et rør grundig og eliminerer rusk.
På enden av hydrostrålen er en dyse som leder vann mot veggene i røret.
Når slangen skyver fremover, trekker ryggen av vannet rusk ut av røret.
Rengjøringshodet er avansert langs kjøreturen med spesiell oppmerksomhet på områder. Vanligvis er det laget flere pasninger for å rengjøre tøffe blokkeringer som tresøtter.

Fordelene med høytrykksstråling

Dessverre har en roterende slange gjort lite annet enn å slå et hull i tresko for å gjenopprette strømmen. Det tar ikke opp de pågående spørsmålene om slam som sannsynligvis vil føre til en gjentakelse ganske snart.
Vannblåsing rengjør det indre røret for en mer langvarig oppløsning. Høytrykksstråle -maskin kan også brukes til å fjerne røtter i avløp ved å bruke spesialiserte skjæreverktøy drevet av vannstrålene.
Vannstrømmen med høyt trykk går gjennom kloakksystemet som snurrer både vann og sand fra flere vinkler for å sikre at avløpsrørene er rene og klare.

Mer effektiv enn andre verktøy

Vannstrål kommer i forskjellige størrelser, slik at en erfaren rørlegger kan bestemme passende trykkkraft for å fjerne rusk uten å skade rørene.
I motsetning til konvensjonelle rengjøringsmidler av slangetypen som bryter opp rusk bare for å tømme senere eller noen ganger skadelige og farlige væsker.
Mens tradisjonell rengjøring av avløp skal gjøres minst to ganger i året, er høytrykksstråling så detaljert at det sikrer rørene dine mot tresko i flere år, noe som sparer deg penger på lang sikt.

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!