Høyt trykk vannstrålepumpe Høyt trykk vannstrålepumpe

Høyt trykk vannstrålepumpe

Time:2024-1-14 Author:høytrykksvasker

Det er knapt noen grenser for den luftabilitetsbruk av vannstrålepumpe med høyt trykk. Det kan brukes på kloakk, fortau eller på vegger for degumming, fjerning av tyggegummi, fjerning av graffiti, fasaderenovering, restaurering av historiske bygninger eller for merking av veger. Rustfjerning, malingstripping og avkalking av arbeidsstykker av forskjellige slag er også mulig.
Ytterligere påføringsområder er tankvask, rengjøring av konstruksjonsmaskiner, rengjøring av avløp, fjerning av vegmarkering.

Vannstråle med høyt trykk er en bevist og ofte brukt teknologi. I mange applikasjoner og problemsituasjoner er dette selvfølgelig metoden.
Selv de mest gjenstridige jordsmonnene kan fjernes med ultrahøyt trykkvannsstrålepumpe som arbeider ved trykk varierer opp til 3000 bar.

Hovedfunksjonene i vannstrålepumpen med høyt trykk

Rengjøringssystem med høyt trykk kan fjerne rust, vegmerkering, maling og barnakler fra skipskrog i dock og rust og korrosjon av tanken, inkludert innsiderrensing også.

Løsning

Ved å adoptere vannstrålepumpe med høyt trykk for å fjerne gammel maling og rust og tilberede fartøyer for maling på nytt.

fordeler

Bærbarhet for Movemet.
Tilbyr miljømessig rengjøringssystem enn sandblåsing.
Reduserer arbeidskraft og sparer tid og kostnader.
Tilbyr allsidighet fra rengjøring med høyt trykk i stedet for sandblåsing.
Forbedrer kjøretid for skip til å spare drivstoffkostnader og forlenge skipets levetid.
Stabelt drift med lavt vedlikeholdsutstyr tilbyr kontinuerlig 24 timers rengjøringsevne.

Drift av vannstrålepumpe med høyt trykk

Vaskemaskin med høyt trykk gjøres over og under vannet. Det er en veldig kontrollerbar rengjøringsprosess. Trykket og strømmen kan justeres for enhver rengjøringsjobb fra å fjerne overflateskitt til stripping av maling eller barnakler.
Rengjøringssystem med høyt trykk er også et fleksibelt rengjøringssystem. Det kan være et bærbart, automatisk system med en spesialdesignet svingningsarm for å følge hele konturen av skipets skrog.
En høytrykkspumpe er en del av en lastebilmontert enhet. Det manuelle systemet ble valgt fordi det kan tilpasse seg de varierte rengjøringsjobbene til denne entreprenøren som pusser opp med lite glede, samt større kommersielle fartøyer.
Når maling fjernes, brukes en rusthemmer for å forhindre videre rustutvikling til fartøyet er malt på nytt.
Det har blitt funnet at vannstråling med høyt trykk er mye mer effektivt enn den gamle biphand-metoden med børster og skrapere for å fjerne rhizoid av ugrassporer eller barnakler.
De gamle rengjøringsmetodene fikk ikke roten til problemet, og veksten dukket raskt opp igjen.

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!