Høyt trykk vann sprengning for fjerning av maling Høyt trykk vann sprengning for fjerning av maling

Høyt trykk vann sprengning for fjerning av maling

Time:2024-1-10 Author:høytrykksvasker

Oversikt

Uansett hvilken tung industri du er i, er vannstråling med høyt trykk eller vannblåsing en effektiv, kostnadseffektiv og miljøvennlig del av ethvert industrianlegg eller industrielt utstyrsrengjøring. For eksempel er vannblåsing for fjerning av maling, fjerning av rust og fjerning av fortau veldig polulær.
Den har mange bruksområder, inkludert overflateforberedelse og rengjøring, rengjøring av rør og tank, stier og veier. Betong riving i soner uten brann, kaldt skjæring av stålarbeid og skala, maling og rustfjerning.

Watex har tilgang til den største høye og ultra-høye trykkvannsrenserne som er tilgjengelige, alt i hestekrefter fra 70 til 1000 hk. Vi bruker også avanserte rengjøringsvedlegg, inkludert spinnende dyser, roterende rengjøring av flere jethoder. Tankrengjøringshoder, gulvrensere og automatiske interne og eksterne vekslerrensere.

Vannblåsing for fjerning av maling med minimale miljøeffekter

Som en del av vårt engasjement for å gi vann sprengning av høy kvalitet for alle bransjene som er trygge, effektive og effektive. Med null eller minimale miljøeffekter.
Vi sikrer at Watexs ansatte er høyt trente og erfarne med omfattende kunnskap om vann med høyt trykk i en rekke bransjer, store og små.

Høyt trykk vann sprengning for fjerning av maling

Trykket på vann sprengning for fjerning av maling

Ultra høyt vanntrykk varierer fra 100 og 2800 barer. Høytrykksvannstråle er en ekstremt effektiv rengjøringsmetode. Vi driver mobile høytrykksvannsstrålesystemer. Det betyr at vi kan bruke denne rengjøringsmetoden hvor som helst der det er tilstrekkelig tilgangssted.
Vår innovasjon her er at vi kan behandle og rengjøre avløpsvannet på stedet ved hjelp av et spesielt vannbehandlingssystem. Dette unngår høye kostnader for å fjerne og behandle det forurensede vannet, da det meste av avfallet fjernes av maskinen.

Area of application :

Fjerning av vegmarkeringer.
Fjerne belegg fra stålbroedekk
Forbehandlings-/rengjøringstankbunn
Internt rengjør rør

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!