Høyt trykk vann sprengning av fjerning av maling Høyt trykk vann sprengning av fjerning av maling

Høyt trykk vann sprengning av fjerning av maling

Time:2024-3-19 Author:høytrykksvasker

Høyt trykk vann sprengning av fjerning av maling

En enkel definisjon av fjerning av høytrykksvannsmaling er prosessen med å bruke spesialisert vannpumpe for å intensivere og forbedre vanntrykket for overflateforberedelse og harde avsetninger fra metall.
Fjerning av vann med høyt trykk er vanligvis forbundet med petrokjemisk vedlikehold av planter og snuoperasjonsarbeid.
Vannblåsing er en liten kjent konstruksjonsteknikk som kan brukes til et bredt utvalg av bruksområder.
For det meste brukes det til å rengjøre tykt skitt. Og rusk som kan bygge videre på en rekke industrielle overflater.
Vannstråling ligner på trykkvask, men utføres ved ekstraordinært høyt trykk (over 14 500 psi). Hvis trykket er under 14 500 psi, anses det typisk trykkvask eller også kjent som vannrensing.

Høyt trykk vann sprengning av fjerning av maling

Fjerning av vann med høyt trykk er nyttig for verftsindustrien

Fjerning av vann med høyt trykk er godt utstyrt for å håndtere dine spesifikke behov. Med pumper fra 14.500 til 40.000 psi, har vi makten til å rense hva som helst.
Fjerning av vann med høyt trykk er nyttig i forskjellige industrielle omgivelser for å trygt og effektivt fjerne rester .og materialoppbygging fra tanker, reaktorer, kjeler, rør, rørbunter.
Dessuten varmevekslere, søyler, luftvarmerskurver, vegmarkering, gummi på rullebanen på flyplassen og annen generell rengjøring med høyt trykk.
Vi har også et arsenal av forskjellige kanoner, dyser, hoder. Og automatisert utstyr for å sikre at vi finjusterer utstyret vårt til jobben din.
Når de kombineres med lanselinje, er maskinene og operatørene våre svært effektive til å rengjøre klokket rør, rør. Og andre vanskelig å rengjøre områder.
Våre vannstrålingsteknikere får avansert trening i å bruke den nyeste rengjøringsmaskinen med høyt trykk. Som håndlanser, fleksible lanser og automatiserte verktøy inkludert spinnstråler, gulvklippere og tredimensjonale rengjøringshoder.
Denne kunnskapen lar oss ofte rengjøre stridsvogner og fartøyer uten å gå inn i potensielle farlige områder, eller utføre trange romoppføringer. Alt dette sparer deg penger, og gir deg en mer effektiv ren.

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!