Fjerning av vannstråle maling Fjerning av vannstråle maling

Fjerning av vannstråle maling

Time:2024-1-19 Author:høytrykksvasker

Fjerning av vannstråler gir en effektiv og miljøvennlig løsning her ved å bruke trykk på opptil 3000 bar.
Watex fjerner maling, belegg og rust ved å bruke noe mer enn høyt trykkvann, og etterlater ingen rester bak.
Maling brukes i alle slags innstillinger, og gir et dekorativt og beskyttende belegg for kjøretøy, vegger, gulv og maskiner.
Men hva skjer når du trenger å fjerne maling fra en bestemt overflate?

Vannstråleutstyr kan også fjerne bebygde lag maling eller beskyttende lakk.

Progressiv Surface har erfaring med alle typer vannstråleprosesser og spesialiserer seg på ultra høytrykksvannstråle.
Vi vil til og med fjerne ekstremt harde stoffer som epoksyharpikser før maskinene eller overflatene dine blir malt på nytt.
Vannstråle -strippeprosessen fjerner disse beleggene med en av to forskjellige mekanismer: erosjon eller delaminering.

Fjerning av vannstråle som også brukes til vedlikehold av flyselskaper

Malingens fjerning og gjenvinning er den veldig viktige prosessen i vedlikehold av fly.
Den tradisjonelle teknologien er å bruke den kjemiske måten å korrodere malingen med malingsfjerner.
For å endre feil, korrosjon og forurensning og manuell arbeid, av den tradisjonelle teknologien, den fysiske prosessen som fjerner malingen av fly med 250MPa.
Malingslaget med fly er veldig tynt og nært.
For å løse motsetningen, må den beste fungerende tilstanden nås gjennom tester.
Effektiviteten til malingsfjerningen med ultrahøyt trykk og bevegelseshastighet på ikke skadet til overflaten.
Den fysiske malingsteknologien vil bli brukt i vedlikehold av fly, og vil møte sikkerhetsdeteksjon av påføringstillatelse.

Fjerning av vannstråle maling

Fjerning av vannstråle med opptil 3000 bar høyt trykkvann

Behandling med vann ved høyt trykk muliggjør høy ytelse på kort tid og lar overflater se ut som nytt.
Substratet er optimalt fremstilt samtidig. Helt uten kjemikalier. Helt uten sprengningsmateriale.
Rengjøring og renovering i overflaten i ett trinn og med minimumskostnader. Konvensjonelle sandblåsende metoder for rengjøring av skrog er veldig forurensende og miljømessig skadelig.
Av miljømessige årsaker og på grunn av de høye avhendingskostnadene for forurenset sprengningsmateriale, erstattes sandblåsing av ultrahøytrykks jet-teknologi.
Vannstrang med høyt trykk gir bare svært lav påvirkningskrefter. Lag fjernes selektivt uten å angripe basismaterialet. Skader på strukturer elimineres også, akkurat som sprengningsmaterialrester.
I motsetning til dette forlater sandblåsende rester på den behandlede overflaten som ikke er synlige for det blotte øye, noe som gir opphav til feil belegg.

Fjerning av vannstråle uten kjemisk eller slipende

Verken gasser eller slagger produseres ingen kjemiske eller slipende tilsetningsstoffer brukes i påføringen, noe som betyr at mengden materiale som skal kastes reduseres til et minimum.
Resultatet er overbevisende i alle tilfeller: høy rengjøringskvalitet, høy effektivitet selv i vanskelig å nå områder, høy rengjøringskvalitet.
Vannstråle bortsett fra fjern maling også verktøy for fjerning av alger og skjell
Watex høytrykksvannstrålingsteknologier kan gjøre mye mer enn bare å rengjøre skip.
Hva sprengning av høyt trykk kan gjøre for skip gjelder også bøyer, bokser og beacons.
Som med skip, er rask og effektiv fjerning av alger, barnakler og andre problematiske avsetninger og vedlikehold av navigasjonshjelpemidler og byggeanlegg.
Høytrykkssystemer fra Watex er tilgjengelige for de svært varierte applikasjonsområdene. Disse systemene oppnår høy rengjøring og overflateprestasjoner ..

Høyt trykk vannstråle for fjerning av malings

Malingsmiddel, lakkfjerner, harde løsningsmidler og kjemikalier er ikke alltid passende, da de kan være for etsende på visse overflater, for ikke å snakke om miljø- og helsefare de utgjør. Ved hjelp av Watex Hydro Jetting -maskin kan vi unngå disse risikoene helt. Mange av prosjektene våre kan fullføres uten å bruke kjemikalier; I stedet er vi i stand til å bruke rent vann for å fjerne malingen fra vegger, kjøretøy, gulv etc.
Du ingeniør kan bruke hydro -jettingsmaskinen til deres optimale fordel, og fjerne uønskede stoffer mens du bevarer overflaten som blir rengjort. Våre profesjonelle fjerningstjenester for maling er tid og kostnadseffektive, noe som reduserer driftsstans for bedriften din. Vi investerer også i høykvalitets, stille utstyr som vil minimere forstyrrelser.

Trygt, effektivt, smart beleggfjerning

Våre ultrahøytrykks vannjet strippingløsninger fjerner belegg med letthet. Waterjet induserer en skjærkraft på belegget som blir strippet som er høyere enn styringsgrensen for materialet. Dette igjen gir mulighet for effektiv og sikker fjerning av alle typer materialer.
WATEX – Et svært pålitelig, ekstremt effektivt rengjøringssystem med flere jetalternativer for å sikre at riktig verktøy er tilgjengelig for din del.
Fra fjerning av myke og harde avsetninger inkludert termiske barrierebelegg, til harpikser, lim, gummi og mer, fjerner Watex strippingløsninger tøffe belegg, raskt.
Malingsfjerning ved bruk av en trykkvask og tungt spesialutstyr, kan vise seg å være svært effektiv og lukrativ, kostnadseffektiv og en tid-og-penger-sparer.
Det er aktuelt og passende for en rekke oppgaver og prosjekter i og rundt huset ditt, forretning, eiendom og strukturer. Trykkvasker vil spare deg for tid og penger, spesielt på store prosjekter og ombygging av skalaen. Enten du gjør dekk, vegg eller annen malt overflate, fjerning av maling, grunning og rengjøring vil aldri være enklere.
Med dette spesialutstyret til din disposisjon, kan du gjøre deg mye mer enn du kunne for hånd. Maling fjerning på et gitt tidspunkt, er ingen spøk. Det krever utholdenhet og innsats, albuemidler og arbeidstimer, uten tvil om det. Nå er malingsfjerning ved bruk av trykkvask og sandblaster pålitelig, rimelig og innenfor enkel rekkevidde. Vi kilder og leverer løsninger og svar på eventuelle utfordring av malingsfjerning.

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!