Fjerning av vannblåsing Fjerning av vannblåsing

Fjerning av vannblåsing

Time:2024-3-20 Author:høytrykksvasker

Oversikt

Fjerning av vannblåsing brukes ofte når du beskriver vann som verktøy for å gjøre overflateforberedelse. Bruken av vann er en teknikk for rengjøringsflater, som utelukkende er avhengig av energien og kraften til vann som slår en overflate for å oppnå dens vaskeeffekt.
Vannstråle kan brukes til å rengjøre de hardeste forekomstene uten å skade det indre materialet. Vannstråleblåsing kan brukes alene eller i kombinasjon med annet industrielt rengjøringssystem.
Det er spesielt effektivt der kjemikalier vil være vanskelig eller umulig å bruke på grunn av utstyrskonfigurasjoner, metallurgi.
Vannstråler med høyt trykk i sammenheng med en rengjøringsmiddel med høyt trykk produseres ved en interaksjon av flere komponenter.
Betydelig innflytelse har høytrykkspumpen og høytrykksdysen.
I motsetning til andre rengjøringsmetoder som brukes i byggebransjen, skaper for eksempel sandblåsing. Vannstråle blaster skaper ingen nivåer av støvdrengning av rengjøringsprosessen, og farlige forurensninger blir ikke luftbårne.

Fjerning av vannblåsing

Maks sikkerhet ved bruk av vannstråle for den sunne av operatøren

For bygningsarbeidere som driver rengjøringsutstyr, er hydroblåsingsutstyr et viktig sikkerhetshensyn. Fordi den gjenværende risikoen for eksponering for høye konsentrasjoner av forurensninger som silikasand. Eller langvarighalering av respirerende støv som inneholder krystallinsk silika som fører til silikose. En til tider dødelig lungesykdom, reduseres drastisk når du bruker sprengningsmaskiner med høyt trykk.

Dannelse av en vannstråle med høyt trykk

En høytrykkspumpe suger vann og akselererer den sterkt.
Det akselererte vannet løper gjennom pumpesystemet og kommer gjennom høytrykksslangen og ytterligere komponenter. Høytrykkspistolen og håndlansen, til høytrykksdysen.
Dysen produserer vannstrålen med høyt trykk. Vannstrålen kan være forskjellig i form og intensitet avhengig av pumpetrykket. Dysegeometrien så vel som diameteren til dysehullet.
Som danner en vannstråle med høyt trykk har i spraymønsteret, avhenger av dysetypen. Dysetyper kan generelt deles inn i flate jet -dyser, punktjet dyser og roterende dyser. Mens punktjet dyser produserer et nøyaktig fokusert spraymønster. Rotativ rengjøringshode produserer flere nøyaktig fokuserte jetfly, som takket være roterende bevegelse av dysen i langsgående retning har et spiralformet spraymønster.

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!