Watex hydro rivningsmaskin til salgs Ambisiøst Niagara Tunnel Project Watex hydro rivningsmaskin til salgs Ambisiøst Niagara Tunnel Project

Watex hydro rivningsmaskin til salgs Ambisiøst Niagara Tunnel Project

Time:2024-2-11 Author:høytrykksvasker

hydro rivningsmaskin til salgs i Niagara. Watex D-stream20085 hydro sprengningsmaskin ble brukt i konstruksjonen av Niagara Tunnel &ndash. De kjøpte maskinen for fjerning av sement og betong og lager den nye betongen.

Niagara Tunnel Project var et ambisiøst prosjekt, tunnelerer 10,2 km (over 6,3 mi) fra Sir Adam Beck Hydroelectric Generating Complex i Ontario, Canada, til over Niagara Falls.

Watex Canadian -forhandleren, Inrank Co., Ltd, leverte den to vannblasteren som kreves for prosjektet. Tunnelbyggingen begynte tidlig i 2018 og ble fullført innen 2020, med de to vannblasteren som presterte bemerkelsesverdig på stedet.

Watex kanadiske forhandler, Inrank Co., Ltd, leverte de to vannblåserne som kreves for prosjektet- hydro rivningsmaskin til salgs. Byggingen av tunnelen startet tidlig i 2018 og ble vellykket fullført innen 2020, med de to vannsprengere som presterte bemerkelsesverdig på stedet.

Hydrodemolition maskin til salgs også kalt hydrodemolition maskin. Den bruker høytrykksvannet til å fjerne betong fra armeringsjernet.

Noen prosjekter kan ikke bare fullføres av arbeideren, for det meste bruker roboten satt sammen med rensehodet med den store strømningshastigheten rundt 110L/min, og trykket minst 25000 psi.

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!