eksport av hydro sprengningsutstyr til Florida eksport av hydro sprengningsutstyr til Florida

eksport av hydro sprengningsutstyr til Florida

Time:2024-2-15 Author:høytrykksvasker

Eksport av hydro sprengningsutstyr til Florida, Watex leverte nylig den nyeste vannstrålemaskinen til havnen i Jacksonville, Florida, USA for rensing av kloakkrør og malingsfjerning, første gang Watex-maskinen ble brukt i Florida.

Jacksonville er den største containerhavnen i Florida, en kritisk forbindelse mellom jernbane og landbro i Amerika. Eksport av Hydro sprengningsutstyr til Florida

Maks trykk er 2800 bar med 52L/min på det amerikanske markedet. Dens strømningshastighet kan oppfylle kravene til to rengjøringspistoler. De amerikanske kundene fortsetter å si «AWESOME» under monteringen på stedet.

“Den enestående stabiliteten og påliteligheten til D-stream28052 kan fullt ut tilfredsstille løftekravet til havnen i Jacksonville. I mellomtiden gir Watex grundige ettersalgsservice oss mer selvtillit, sier Sean clinden, daglig leder i Ceros-selskapet.

En slik vannstrålemaskin kan brukes til mange industrier, ikke bare kan den brukes til fjerning av rustmaling og kan også brukes til rør- eller rørspyling.

eksport av hydro sprengningsutstyr til Florida

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!