Karriere Karriere

Watex har opplevd enestående vekst de siste to tiårene, noe som i stor grad er kreditert personellets vedvarende innsats. Derfor jobber vi for å sikre tilfredshet, motivasjon og personlig og faglig utvikling av alle våre ansatte.

Watex har som mål å tiltrekke seg de mest talentfulle personene og tilby dem rike jobbopplevelser og karriereutviklingsmuligheter. Når du jobber på Watex, vil du ha muligheten til å jobbe på forskjellige steder, oppleve forskjellige kulturer og skaffe seg et globalt syn.

Bli med i teamet vårt på mer enn 1800 ansatte over hele verden!

Hvordan vil Watex være til nytte for deg?

Karriereutvikling

Å hjelpe ansatte til å lykkes er et av Watex-ledelsens hovedmål, og dermed prøver Watex å holde våre ansatte karriereinnstilt i stedet for bare jobbfokusert.

Watex tilbyr omfattende treningsprogrammer, både i klassen og online, for alle ansatte inkludert ledelse, serviceingeniører, selgere i tråd med sine egne krav.

Watex tilbyr ideelle muligheter for jobbrotasjon i avdelingen din eller forskjellige divisjoner. Hvis du er kvalifisert, vil vi alltid være villige til å gi deg muligheter for karriereutvikling.

Watex tilbyr lokalt konkurransedyktige lønn og bonuser, og beløpene er relatert til ytelsen din og selskapets årlige salgsinntekter.

Erfaren, kunnskapsrik, pålitelig

Raskt og nyttig svar innen 24 timer;
Skreddersydde løsninger som er gitt for prosjektet ditt;
One-stop innkjøpstjeneste.

error: Content is protected !!